Makia Vauvan Vaatteet

Makia Makian vaatteet kestävät aikaa Makia on vuonna perustettu suomalainen vaatemerkki. Hiuspannat, hiuslenkit ja -pinnit. Tällöin veloitamme kummastakin tilauksesta palautusmaksun. Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi. Makia Seadog -kangaskassi.

Ota yhteyttä Lilla company info lillacompany. Tuotemerkit Tietoa meistä Toimituslausekkeet Vaihdot ja palautukset Rekisteri- ja tietosuojaseloste. Viileinä kesäiltoina neule tai kevyt takki lämmittävät, kun kuumimman porotuksen aikaan esimerkiksi ilmavat pellavavaatteet pitävät olon raikkaana. Takaisin etusivulle. Lue lisää. Takaisin suodattimiin. Lopulliseen hintaan lisätään toimituskulut.

makia vauvan vaatteet

Makia lasten collegepaita, berry

Voit myös tulostaa palautuslomakkeen toimitusvahvistuksesta. Tuotteiden varausaika on umpeutumassa. Jos tilaamassanne tuotteessa on materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös 14 päivän jälkeenkin. Alle gramman painoiset tilaukset toimitetaan yleensä Postin Pikkupakettina, joka toimitetaan seurannalla suoraan postilaatikkoon, yli gramman ja yli euron arvoiset tilaukset toimitamme pakettina. Lastenvaatemallisto koostuu ajattomista t-paidoista, huppareista, collegepaidoista, takeista ja pipoista.

bv9900 pro blackview

Makia lastenvaatteet – | pikkuOtus

Voit valita kassalla makia vauvan vaatteet olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lopulliseen hintaan lisätään toimituskulut. Makia lasten Reckon, pitkähiha, musta No reviews. Jos haluat vaihtaa tuotteen johonkin muuhun, ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse niin varaamme haluamasi tuotteen ja postitamme sen palautuksen saavuttua meille. Makia lasten pocket t-paita, berry No reviews. Emme vastaa ylivoimaisen esteen force majeure aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Makia – Marimuksu

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Klarna checkout- maksupalvelun kautta. Toimitusmaksut EU:n sisällä 6 euroa, yli euron tilaukset postikuluitta. Makia toiminta perustuu kahteen periaatteeseen: vaatteiden kestävyyteen ja ajankohtaisuuteen. Auta kanssamme Ukrainan kriisin uhreja. Suosituimmat haut jamie kay makia silly silas tossut maileg.