Mah Samsung S10e

Samsung ei OLE kuitenkaan onnistunut tekemään näyttöä kiertävistä reunoista yhtä kapeita kuin isovelimalleissa, vaan reunat ovat tällä kertaa selvästi suuremmat. Arvostelussa Samsung Galaxy S10e — Tyylikkään kompakti huippupuhelin. Samsung kutsuu ominaisuutta nimellä tilanteen optimointi mah samsung s10e tämän avulla kamera pystyy tunnistamaan kuvattavan kohteen sekä muokkaa asetuksia tarpeen mukaisesti. Asetuksien kautta on mahdollista aktivoida muutamia ominaisuuksia lukijalle, mutta itse käytin testijakson aikana sitä myöskin ilmoituspaneelin avaamiseen. Bokeh-kuvaaminen onnistuu myöskin Galaxy S10e -puhelimella samalla tavalla kuin muissakin malliston puhelimissa.

Arvostelussa Samsung Galaxy S10e – Tyylikkään kompakti huippupuhelin

On myös hyvä huomata, ettei etukameraan perustuva kasvojentunnistus OLE yhtä luotettava kuin esimerkiksi sormenjälkilukija, sillä lukitus saattaa mahdollisesti avautua myös kuvalla tai samannäköisen ihmisen kasvoilla. Oletuksena Bixby aukeaa, kun painiketta painetaan kerran, mutta asetukset antavat mahdollisuuden aktivoida sen myös vasta tuplapainalluksella. Galaxy S10e -puhelimen testijakson aikana testasimme myös luonnollisesti laitteen pakkaskestävyyden. Samalla toiminnallisuus myös kääntää tekstiä tai lukee QR-koodeja. Kokonaisuutena Samsung on pystynyt pitämään puhelimen takaosan varsin minimaalisena, mikä on aina hyvä asia. Samsung esitteli mah samsung s10e lopulla uuden Galaxy S10 -malliston mah samsung s10e ja Suomessa myyntiin on tullut kaikkiaan kolme mallia. Testijakson aikana henkilökohtaisesti olin erittäin tyytyväinen Galaxy S10e -puhelimen kameroiden tuottamaan jälkeen hyvässä valaistuksessa sekä hieman haastavimmissakin olosuhteissa.

mah samsung s10e

Tuote-esittely

Grafiikkasuorittimen virkaa hoitaa Mali-G76 MP Arvostelussa Samsung Galaxy S10e — Tyylikkään kompakti huippupuhelin. Kamerasovelluksessa on myös pikapainikkeet muun muassa asetuksille, salamalle ja kuvasuhteelle. Elokuvamainen näyttö mukautuu automaattisesti valaistusolosuhteisiin ympärilläsi ja optimoi värisävyt dynaamisesti ruudun sisällön mukaan. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Myyntipakkaus edustaa rakenteeltaan myös Samsungin tuoreinta ekologisempaa suuntausta, jossa myyntipakkaukset valmistetaan pääasiassa kierrätysmateriaaleista.

jws 3309 vs aw1

Samsung Galaxy S10e – Wikipedia

Näytön oikeassa yläkulmassa on reikä etukameralle. Galaxy S10e:n näyttöpaneeli on selvästi pienempi kuin muissa Samsungin uusissa huippupuhelimissa. Se on ollut aiemmin käytössä vain edistyneimmissä action-kameroissa. Pääkameran tarkkuus mah samsung s10e 12 megapikseliä ja ultralaajakulmakameran 16 megapikseliä. Pakkanen ei siis kuluttanut juurikaan normaalia enemmän puhelimen akkua, joten tulos oli myös osittain odotettavissa.

Arvostelussa Samsung Galaxy S10e – Tyylikkään kompakti huippupuhelin – SuomiMobiili

Jos Galaxy S10e -puhelinta käytetään jonkin muun laitteen lataamiseen, niin toista laitetta ladataan 9 watin nopeudella. Etusivu Tietoja Wikipediasta Kaikki sivut Satunnainen artikkeli. Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen. Puhelimen keveys helpottaa käyttöä ja parantaa käyttömukavuutta. Näytön värilämpötilaa on mahdollista säätää kahden oletusasetuksen mukaan, joista luonnollinen on oletusasetuksena. Myöskin puhelimen takaosassa on edellisen sukupolven Gorilla Glass 5 -lasia. Alareunassa on 3,5 millimetrin kuulokeliitin, USB-C-tyypin latausliitin, yksi mikrofoni sekä kaiutin.

Julkaistu
Kategoria(t): Lapset