Mah Samsung A51

Kamera-alue on hieman muusta rungosta ulkoneva, mutta ei kuitenkaan häiritsevän paljoa. Näyttö on Galaxy An suurimpia vahvuuksia. Maltillisten ulkomittojen lisäksi käsituntumaa parantaa varsin onnistunut muotoilu. Alapuolella on muutamia kuvia, jotka on otettu makrokameran avustuksella. Yhteydenotot: [email protected].

Testissä Samsung Galaxy A51 – Moderni, mutta takkuileva puhelin

Rakenne on ulkoisesti muovia, joka ei kuitenkaan Object Linking and Embedding aivan heikkolaatuisimmasta päästä. Samsung on varustellut Galaxy A51 -puhelimen mukavan suurella milliampeeritunnin akulla, joka takaa hyvän akunkeston peruskäytössä. Tuo että pikalataus ei enää toiminut pidemmällä mah samsung a51, voi johtua siitä itse johdosta kuten arvelit. Tuo mukana tuleva n. Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

mah samsung a51

Ominaisuudet

Galaxy Atä ei voi varsinaisesti pitää huonona älypuhelimena. Suurin heikkous mielestäni on kuitenkin todella epämiellyttävä ja takkuileva yleinen käyttökokemus, joka johtuu todennäköisesti heikosta järjestelmäpiiristä sekä ohjelmiston heikosta optimoinnista. Esimerkiksi Samsungin toinen keskikastin puhelin, Galaxy A71, jonka arvio löytyy Testinurkasta, on Atä paljon parempi puhelin ja maksaa vain vähän enemmän. OnePlus ei Object Linking and Embedding ainakaan toistaiseksi saanut korjattua Nordin värintoiston ”pumppaamista” alhaisella kirkkaudella. Muista minut. Makrokuvissa on mukavasti yksityiskohtia ja värit ovat hyvinkin luonnollisia. Ongelmia oli myös Bluetooth-yhteyksien kanssa, mitä ei vielä OLE päivityksien avulla korjattu.

baana pyörä

Testissä Samsung Galaxy A51 5G –

Mah samsung a51 Samsung onnistuu yllättämään positiivisesti. Puhelin sai myös muutamia päivityksiä, joiden mukana ei korjausta ongelmaan kuitenkaan tullut. Käytännössä akku latautui tyhjästä täyteen kuitenkin reilussa puolessatoista tunnissa 1h 36 minmikä on kohtuullisen hyvä suoritus. Galaxy A51 -puhelimella on helppo saada hyviä bokeh-kuvia, jos valaistus on hyvä ja kuvattavia kohteita on vain yksi. Galaxy A51 -puhelin ei ainakaan kehuskele suorituskyvyllään, mikä näkyy myös päivittäisessä käytössä. Jos Galaxy A51 -puhelimen päättää ostaa, niin laitetta ei kannata missään tapauksessa altistaa nesteille, sillä se saattaa koitua puhelimen kohtaloksi.

Testissä Samsung Galaxy A51 – Modernius, mutta takkuileva puhelin – SuomiMobiili

Katso kaikki tiedot. Huonoa Muovinen rakenne ei anna parasta laatuvaikutelmaa Toisinaan heikosti toimiva näytönalainen sormenjälkilukija Järjestelmäpiiri ei tarpeeksi tehokas vrt. Tässä artikkelissa tulemme tutustumaan Galaxy A51 -puhelimeen noin parin viikon testijakson perusteella. Järjestelmäpiirin parina puhelimessa on 6 gigatavua RAM-muistia ja gigatavua tallennustilaa, mikä on suhteellisen standardi suoritus euron hintaluokassa, mutta muun muassa jo aiemmin mainittu OnePlus Nord on asettanut rimaa hieman korkeammalle tarjoamalla 8 gigatavua RAM-muistia. Vaikka Samsungin huippupuhelimet on tunnettu jo vuosia vedenkestävyydestään, niin valitettavasti Galaxy A -mallistoon ei virallista IP-luokitusta OLE saatu. Takana on neljä kameraa ja LED-kuvausvalo. Samsung julkaisi jo viime vuoden lopulla valikoiduilla markkinoilla uudet Galaxy A -malliston älypuhelimet, mutta nyt alkuvuoden aikana niistä on päästy nauttimaan myös globaaleilla markkinoilla.