Macbook 16 Pro I9

Nopeampi reaaliaikainen 3D-suorituskyky M1 Pro ja M1 Max vievät M1-arkki­tehtuurin uusiin ulottuvuuksiin ja tuovat järjestelmä­sirun SoC arkki­­tehtuurin ensimmäistä kertaa ammatti­tason kannettavaan. Octane X. Yhdellä latauksella voit kääntää jopa neljä kertaa enemmän koodia Xcodessa 19 tai editoida kuvia jopa kaksi kertaa pidempään Lightroom Classicissa Näytä laajat tuotetiedot.

Apple MacBook Pro 15.4´´ i9 2.3/16GB/512GB SSD Laptop

Jopa 14 tuntia langa­tonta netin käyttöä Tarvitseeko yrityksesi tarpeisiinsa räätälöidyn Macin? Uudet voima­suhteet. Haluan laitteeni rahoitettuna ». Ja toisin kuin muut kannettavat, MacBook Pro tarjoaa saman uskomat­toman suoritus­kyvyn riippumatta siitä onko se liitettynä virtalähteeseen. Thunderbolt 3: tehokas ja monikäyttöinen portti Thunderbolt 3 yhdistää erittäin suuren kaistanleveyden ja USB-C-standardin monikäyttöisyyden.

macbook 16 pro i9

Tuotekuvaus Apple MacBook Pro Touch Bar 15.4´´ i9/16GB/512GB SSD Laptop

Apple konfiguraattori. M1 Pro Järjettömän nopea. Nopeampi julkaisusuorituskyky Tuki neljälle ulkoiselle näytölle. M1 Pro ja M1 Max päästävät pro-appien tehot valloilleen. Yksi ja sama näppäimistö ja hiiri tai ohjauslevy toimivat nyt saumattomasti Macisi ja iPadisi välillä Universal Controlin Beta ansiosta.

home assistant tapo c200

Apple / Kannettavat / Pientietokoneet / Tuotteet / Elisa Puoti -elektroninen kauppa

Mukauta Mac tarpeidesi mukaan! MacBook Pro on valmistettu ilman lukuisia haitallisia aineita, ja kaikki pakkaustemme ensiöpuukuitu tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä. Siirry Tuoteoppaat. Intel Core i9 9. Tuhannet mini-LED-valot on ryhmitelty paikallisesti säädettäviksi himmennys­alueiksi täsmälli­sen kirkkauden ja kontrastin tuottamiseksi. Apple T2 Security Chip, sormenjälkilukija.

Apple MacBook Pro Touch Bar ´´ i9/16GB/GB SSD Laptop Harmaa| Techinn

MacBook Pro 14 ja 16 tuuman mallit. MacBook Pron kuuden kaiuttimen järjestelmä ja edistykselliset algoritmit tukevat tilaääntä, kun musiikkia tai videota toistetaan Dolby Atmosilla. Ja ketterä. Suomi Ohjeita. ProMotion on nyt ensimmäistä kertaa Macissa.