Mac Tietokoneen Nollaus

Ilmainen äänitys. Kirjaudu pyydettäessä sisään järjestelmänvalvojan oikeuksilla seuraavaan näyttöön. Kaikki oikeudet pidätetään. MacBookin näytön oikealla puolella oleminen aikajana näyttää jokaisen varmuuskopion päivämäärän ja kellonajan, jolloin voit selata luetteloa ja löytää oikean tai uusimman varmuuskopion, josta haluat palauttaa. Tietojen häviämisen välttämiseksi varmuuskopioi kaikki Macissa on mac tietokoneen nollaus ennen MacBook Pron tehdasasetusten palauttamista. Kiintolevyn kloonauksella kopioidaan kaikki tiedot, mukaan lukien virheet, toimintahäiriöt, kokoonpanoongelmat ja jopa virukset.

Intel-pohjaisen Macin tyhjentäminen Levytyökalun avulla

Jos et luoputa iTunesia Mac-tietokoneellasi, sen jälkeen, kun olet asettanut Mac-tietokoneen uudelleen tehdasasetuksiin, se voi silti käydä iTunesissa olevien sisältöjen kautta. Paluuta ei Object Linking and Embedding. Muutaman sekunnin kuluttua teksti vaihtuu ”Ladataan käynnistysasetuksia”. Jos teet tämän Macilla, jossa ei OLE sisäänrakennettua näppäimistöä mac tietokoneen nollaus ohjauslevyä, sinun on liitettävä Universal Serial Bus-näppäimistö ja hiiri, jotta voit suorittaa jäljellä olevat vaiheet. Anna sitten Apple ID ja salasana ja valitse Poista valtuutus.

mac tietokoneen nollaus

Ennen Macin tyhjentämistä

Ohita tämän vaiheen aikana kaikki sisäiset taltiot, joiden nimi on Macintosh HD tai Macintosh HD – Data, kuten myös sivupalkin Ulkoinen- ja Levytiedostot-osioissa olevat taltiot. Mac-tietokoneissa, joissa on Applen rinnakkaissuorittimet, mukaan lukien MacBook Air M1, Itse asiassa on hieman helpompi laittaa kone palautustilaan. Onko jotain ongelmaa, jota et voi ratkaista vaikka kuinka yrität? Tämän opetusohjelman avulla voit suorittaa virheettömän tehdasasetusten palauttaminen MacBook Prolle. Kaikki oikeudet pidätetään. Varmuuskopioimalla tiedostosi varmistat, että voit käyttää niitä nollauksen jälkeen.

kärkkäinen saunamittari

3-metodit Macin palauttamiseksi tehdasasetuksiin

Tämä on hyödyllinen taito Mac-käyttäjille. Älä unohda käydä läpi tätä prosessia. Toisaalta jo varmuuskopioit tiedostot ulkoiselle asemalle, joten sinun ei mac tietokoneen nollaus huolehtia tietoturvaongelmista. Ja voit myös saada voimakas Mac Cleaner poistaa roskaa tiedostoja pysyvästi. Ohita tämän vaiheen aikana kaikki sisäiset taltiot, joiden nimi on Macintosh HD tai Macintosh HD – Data, kuten myös sivupalkin Ulkoinen- ja Levytiedostot-osioissa olevat taltiot. Muuten, mac tietokoneen nollaus asia, joka usein unohdetaan, kun puhdistat tietokonetta Poista kaikki laitteet, jotka on liitetty MacBook Proon Bluetoothin kautta. Vaikka se ei ehkä täsmää täsmälleen, se on OK, koska merkitys on sama.

MacBook Pron tehdasasetusten palauttaminen [Step-by-Step Guide]

Sinulta kysytään, haluatko pitää iCloud-tiedoistasi varmuuskopion tällä Macilla. Kaikki oikeudet pidätetään. Oliko tästä hyötyä? Toisaalta jo varmuuskopioit tiedostot ulkoiselle asemalle, joten sinun ei tarvitse huolehtia tietoturvaongelmista. Esimerkiksi huomaat, että tietokoneesi on käynyt hitaammin ja hitaammin. Jos käytät Applen sirulla varustettua Macia, lue ohjeistot, miten voit tyhjentää Applen sirulla varustetun Macin. Käynnistä Mac ja paina heti seuraavaa neljää näppäintä samanaikaisesti: optio, komento, P ja R.