Maastopyöräily Kypärät

Sen tulee tuntua miellyttävältä pitää eikä se saa haitata pyörän hallitsemista. Uudessa mallissa on entistä maastopyöräily kypärät suojaa ja se sopii erittäin hyvin trail-maastopyöräilyyn. The US standard requires a full face protection. Lazer Cameleon Kypärä Hyönteisverkko, musta. Tietenkin kypärä on aina vaihdettava, jos siinä on näkyviä vaurioita. Rajaa hakutuloksia Tuotemerkit.

MTB helmets

Endura MT Full face-kypärä, musta. Peruuta Tyhjennä. Jalka- ja käsimurtumat sekä ruhjevammat ovat tietysti ikäviä, mutta ne paranevat ajan mittaan yleensä täydellisesti. Whether you prefer uphill or downhill rides — here you will find the right mountain bike helmet to provide sufficient protection on the trail! Gekko Kypärä Hyönteisverkko Lapset, musta. They usually come with an included maastopyöräily päänsuojaimet which can be fixed at the vents of the helmet. Versiot: Onesize maastopyöräily kypärät.

maastopyöräily kypärät

Kuinka valita pyöräkypärä

Lazer Roller maastokypärä on hyvillä säätö-ominaisuuksilla varustettu, kevyt ja istuva maastokypärä. Bell 4Forty Kypärä, musta. Siellä on tarjolla muun muassa pinnoitteita kypärään. Uusi Scott Centric Plus kypärä on suunniteltu ja kehitetty maailman parhaille maantie- ja maastopyöräkilpailijoille. Kosteus, hiki, aurinko sekä lämpötilan muutokset haurastuttavat kypärissä käytettävää EPS-muovia. Aktivoi JavaScript voidaksesi käyttää kaikkia verkkokaupan toimintoja. Argo Plus tuo sinulle lisää luottamusta ylä- ja alamäkien ajamiseen.

galaxy fold 2 z

Päänsuojaimet | Osastot | Larunpyörä | Polkupyörät – Sähköpyörät, Maastopyörät, Cyclocrossit, Lajiristeymät

Hyvä kypärä suojaa ja istuu käyttäjän päähän. Kypärä saattaa olla käyttökelvoton, mutta se ei näy ulospäin. Vilkaise siis ensin tarjoussivulle ennen kuin jatkat kypäräsivulle. Hyvin jäähdytetty pää pelaa aina maastopyöräily päänsuojaimet. Tutustu tarkemmin Kevyt in-mould rakenne Koroyd -suojarakenne sivuissa vaimentaa iskun sattuessa Material Input Per Service Unit Irrotettava, säädettävä lippa Suuret tuuletusaukot viilentävät tehokkaasti Helppo säätömekanismi. Gekko Kypärä Hyönteisverkko Imeväisikäiset, sininen.

MTB helmets – everything you need! | ROSE Bikes

Bell 4Forty Kypärä, musta. Erinomaiset kritiikit! Maastoon ei tule lähteä ilman kypärää, varsinkaan jos ajetaan singletrack-poluilla. Antamalla sähköpostiosoitteen, saat ilmoituksen heti varastotäydennyksen saapuessa. Kypärän tulee olla vaakatasossa, ei niskassa eikä silmillä. Herrat Imeväisikäiset Men Naisille. Do you love riding in rough terrain?