M 2 Pcie Ssd 0

Käytä vaihtoehtoa, jonka alussa on ” UEFI ”. Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Tuetut Windows-käyttöjärjestelmät Mahdollisia ovat Windows 7, 8, 8. Joidenkin asemien valmistajien mukaan sekä että bittinen versio toimii, ja toisten mukaan vain bittinen versio toimii oikein. Viimeistele asennus käynnistämällä tietokone uudelleen.

Startech Dual M.2 PCIe SSD Adapter x8 PCIe 3.0

NVMe M. Sillä pääsee useimmissa järjestelmissä suoraan BIOSiin. Windows-asennuksen pitäisi alkaa. Niissä on tavallisesti x8 PCIe -liitäntä eikä standardin mukaista x4-liitäntää. Puhelimien ja älykellojen tarvikkeet.

m 2 pcie ssd 0

Kingston KC3000

Audio ja kuvansiirto. Lukunopeus jopa MBs, kirjoitusnopeus jopa MBs. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta. SSD-aseman käyttäjän on asennettava se. Muitakin on olemassa, mutta ne ovat harvinaisempia.

kultaharkko myynti

M.2 NVME SSD / – kaikki mitä tarvitset

PCIe SSD -asemien tallennusohjain käyttää joko valmistajan toimittamaa tai käyttöjärjestelmän sisäistä ohjainta. The ultimate in performance, upgraded. Jos vaihtoehdon alussa on ”AHCI”, ohita se. Viimeistele asennus käynnistämällä tietokone uudelleen. Whether you need Huolto ja palautus Etätukipalvelut Tietokonepakettilaskuri Komponenttien asennus Oheislaitteiden asennus Varaosahaku Huolto- ja palautusohje.

Startech Dual M.2 PCIe SSD Adapter x8 PCIe Punainen | Techinn

It maximizes the potential of NVMe bandwidth for unbeatable computing. Takuu päättynyt? Whether you need Muitakin on olemassa, mutta ne ovat harvinaisempia. Mahdollisia ovat Windows 7, 8, 8.