Lompakko Nahka

Ilmainen palauttaminen ei koske yrityksille myyntiä. Toimitus tapahtuu tavallisen postipakettina, joka noudetaan lompakko nahka toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Lompakon kestävyyden takaa laadukas materiaali, kuten nahka, joka on paitsi käytännöllinen ja kestävä, mutta myös tyylikäs. Lompakko kukkaro pieni pikkulompakko rahapussi aitoa nahkaa nahkainen rahapussi sininen. Tuotekoodi: NL Laadukasta mustaa pehmeää nahkaa.

Miesten lompakot

Tyylikkäät nahkaiset lompakot ja kukkarot Gusti Nahka:lta – aina oikea valinta! Lompakossa paljon korttipaikkoja, kolikkotasku, sekä lompakko nahka seteleille tai vaikka älypuhelimelle. Mitat leveys x korkeus x syvyys 18,5 x 9 x 2 cm. Näppärän kokoinen nahkalompakko, jossa 7 korttitaskua, joista 1 ikkunallinen, vetoketjullinen kolikkotasku sekä kaksi setelitaskua. Nahkalompakko, Maltanristi, on laadukas lompakko, materiaalina naudannahka. Materiaali keinonahkaa.

lompakko nahka

Suosikkeja kategoriassa Muoti

Turvallisuus ja tyylitaju kulkevat käsi kädessä – lompakko aidosta nahasta Elämäntilanteen mukaan myös lompakoita koskevat vaatimuksemme muuttuvat. Reput Naisille Miehille. Tärkeää on tietysti lompakon kestävyyden lisäksi sen koko ja käytännöllisyys. Näytä tuotteet. Nahkalompakko, Hot Leathers, Iron Cross.

lenovo tb 505

Miesten lompakot | Tilaa netistä

Lompakko nahka koko 10,5 x 8 cm. Painomitat 60 mm x 95 mm. Leopardi beige. Roosa lompakko, hopeatähti. Yritysasiakkaiden laskutus Isommille yrityksille ja yhteisöille voimme lähettää tuotteet laskulla 14 päivän maksuajalla tai sovitusti. Alumiiniosan sisällä väärin käyttö scannaukset ovat estettynä. Sisällä yhdeksän korttipaikkaa joista yksi verkollinen, kaksi isoa setelitaskua, kaksi pientä taskua, sekä vetoketjullinen kolikkotasku.

Miesten lompakot ja korttikotelot netistä | Stockmann

Irroitettava nahkainen ranne nauha. Olipa kyseessä sitten tilava lompakko, käytännöllinen käsilaukku tai pieni matkakukkaro – meillä on oikea malli kaikenlaisiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin – tarpeeksi tilaa seteleille, kolikoille, korteille – ja ehkä jopa jalokivelle tai kahdelle Maksupalvelutarjoaja – Paytrail Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Nahkaisen lompakon hoito Laadukas nahkalompakko kestää käytössä pitkään ja patinoituu ajan mittaan tyylikkäästi. Myös elektroninen laskutus onnistuu. Sisällä yksitoista korttipaikkaa, joista kaksi verkollista taskua.