Logitech M545

Xbox Series X, pelikonsoli. Käytön aloittaminen. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Logitech m545, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Pinterest Sähköposti. Tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin. R Laser Presentation Remote Nestekidenäyttö ajan seuraamiseen.

Logitech Wireless Mouse M545

Bluetooth ja USB Unifying. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Jätä takuuvaatimus. Microsoft Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Hiiressä on ohjausnappuloina edellinen- ja seuraava-peukalopainikkeet sekä sivuttaisvieritys, logitech m545 voit selata asiakirjoja ja verkkosivustoja vaivattomasti.

logitech m545

Tuotteen ominaisuudet

Koti ja ydinperhe. Nopea vierityspyörä. Useaan laitteeseen. Tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Sisustus Aravalainat. Vanha OmaElisa.

gigantti ubiquiti

Logitech M -langaton hiiri | Elisa Yrityksille

Käytön aloittaminen. Tehokas, luotettava yhteys jopa 10 metrin säteellä vastaanottimen ansiosta. Unifying-yhteensopiva hiiri : Kyllä Unifying-yhteensopiva vastaanotin : Kyllä. Viimeksi katsomasi tuotteet. Luomme yli logitech m545 vuoden aikana keräämällämme asiantuntemuksella ja innovaatiokokemuksella erikokoisia ja -muotoisia hiiriä, joiden käyttö on yksinkertaisesti mukavampaa. Alin hinta.

Logitech M Wireless langaton hiiri |

Tarkka optinen seuranta. Mobiilitekniikka 2,4 GHz:n langaton yhteys Unifying-tuki. Pyydä tukea. Valitettavasti Hintaseuranta. Kantama voi vaihdella käyttäjän, ympäristön ja käyttöolosuhteiden mukaan.