Logitech Hd Webcam C615

Pidä perheesi ja ystäväsi ajan tasalla tarjoamalla heille henkeäsalpaavia p:n täysteräväpiirtovideoita automaattitarkennuksella. Sun Mar 13 CET Päivitetty Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Autot ja autonrenkaat. Siirry Jalosteet.

Logitech C615 -web-kamera

Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Viihde ja elektroniikka. Thu Mar 17 CET Kokoontaittuvan ja helposti mukana kulkevan rakenteen ansiosta voit ottaa web-kameran mukaasi mihin tahansa. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa. Onko sinulla kysyttävää aiheesta Logitech HD C etkä löydä vastausta käyttöoppaasta?

logitech hd webcam c615

Kiitos että kirjoitit arvostelun ’vertaa’ . ’fi’

Data-Systems Data-Systems 8. Alin hinta. Kameralla voi tallentaa erittäin laadukkaita Full HD p -teräväpiirtovideoita ja 8 megapikselin ohjelmistolla parannettuja valokuvia. Kameran kokonaisresoluutio megapikseliä : 8 MP. USB 2. Mikä on megapikseli?

avra santorini

Logitech HD Webcam C | Hinta alkaen 26,95 €

Odota hetki Webbi- ja Verkkokamerat. Webbikameran jalusta taittuu pieneen tilaan ja se myös kääntyy astetta itsensä ympäri, jolloin kuvattava kohde löytyy helposti sijaitsi se missä tahansa. Zoomaustoiminto : Kyllä. Urheilu ja ulkoilu. Koti ja sisustus.

Logitech HD Webcam C () yrityksille | Atea eShop

Maksimi erottelukyky : x pikseliä. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Toimitusaika 1 päivä. Dustin home Dustin home 6. Näytä kaikki tekniset tiedot Näytä vähemmän tietoja. Päivitetty Tutustu tuotteeseen.