Logitech Group Camera

Hobby Hall. Tuoteasiantuntijamme voivat auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun yrityksellesi. Ilmainen vakiotoimitus tilauksiin, joiden arvo on vähintään EUR RightSound optimoi ihmisäänen ja parantaa keskustelun selkeyttä, ja RightLight auttaa kaikkia näyttämään mahdollisimman hyvältä kameran edessä valaistusolosuhteista riippumatta. Tämän jälkeen poistamme sähköpostiosoitteen rekisteristämme. Lisää ostoskoriin.

Logitech Group -web-kamera yrityskäyttöön

Automaattinen tarkennus yksinkertaistaa käyttöönottoa. Kun Logitech group camera on käytössä, videokokouksista tulee luonnollisesti tehokkaampia ilman kalibrointia, manuaalista säätöä tai tuen tarvetta. Kuule ja tule kuulluksi elävän selkeästi. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Mukana toimitettavat 5 metrin 16 jalan kaapelit tarjoavat runsaasti joustavuutta, ja lisävarusteena on saatavana myös jatkojohtoja, joten voit kaksinkertaistaa tai jopa kolminkertaistaa kantaman. Wrong email address Required field. We do our best to ensure that this site contains only correct and accurate information.

logitech group camera

Lisätiedot

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Kuule ja tule kuulluksi elävän selkeästi. SKU: Ominaisuudet, kamera: 90 asteen kuva-ala, mekaaninen asteen panorointi ja asteen kallistus Kymmenkertainen häviötön teräväpiirtozoomi H. Lisävarusteena saamiset laajennusmikrofonit laajentavat äänen toimintasädettä jopa 8,5 metriä.

logitech g mx 518

Logitech GROUP VideoConferencing System | LOGITECH | Data-Systems

We do our best to ensure that this site contains only correct and accurate information. Lähetämme etukupongin tiedot tähän osoitteeseen. Onko tiedossasi hyvä kaupankäynti, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta. GROUPissa on 90 asteen logitech group camera, joka tarjoaa ihanteellisen peiton keskikokoisille ja suurille kokoushuoneille. Palvelut, tuoteturvatakuut ja esiasennuk. USB plug-and-play -liitännällä voit yksinkertaisesti kytkeä kannettavan tietokoneen järjestelmään ja aloittaa videokokouksen. Kamera sisältyy.

LOGITECH Group Conference Cam | Ilona IT

Seinä- tai pöytäkiinnitin Korkeus: mm Leveys: mm Syvyys: 99 mm Paino (fysiikka): g. Pelaaminen – Gaming. Voit myös vaihtoehtoisesti varata ja noutaa tuotteen myymälästä Varaa ja nouda. Siirry tilaamaan. If in doubt, send an email to sales kaupankäynti ilonait. Kun GROUP on vaimennettu, sen merkkivalot palavat punaisena, mikä on helppo nähdä huoneen eri puolelta. Logitech Group – videoneuvottelujärjestelmä.