Logitech G915 Linear

Tietotekniikka Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Lainat. Liikkuminen ja ulkoilu. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Palautetta sivustosta.

Logitech G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard – GL Tactile

Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Valitettavasti Hintaseuranta. GL Clicky. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. Päivän tarjoukset. Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe?

logitech g915 linear

Halvin hinta:

Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Toimitusaika 8 päivää. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Näppäimet ja mediapainikkeet reagoivat kevyeen kosketukseen ja tuottavat kosketuspalautteen, minkä ansiosta niiden hallitseminen on vaivatonta. Hienostuneen tyylikkään Gn käyttökokemus on tarkkaan harkittu ja tarjoaa huippuluokan suorituskykyä.

245 vs venu

Langaton, mekaaninen Logitech G LIGHTSPEED -pelinäppäimistö RGB-värivaloilla

Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Kytkimiä on kolmea eri tyyppiä: GL Clicky — kuuluvat napsautukset ja logitech g915 linear GL Tactile — kosketuspalautetta kevyellä naksahduksella GL Linear — täysin tasaiset painallukset Lisätietoja mekaanisista kytkinvaihtoehdoista. G on kestävä, sitä on mukava käyttää ja se sopii tiukkoihin pelisessioihin. Palautetta sivustosta. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Toimitusaika 9 päivää.

Logitech G Lightspeed Linear pelinäppäimistö, hinta €

Arvostelu Lisäominaisuudet edellyttävät Logitech G HUB -peliohjelmistoa, jonka voi ladata osoitteesta logitechg. Katsotuimmat Näppäimistöt alk. Champion I 79cc W, invertteri-generaattori. Löydä edullisimmat hinta. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta.