Logitech G27 Ps4

Miksi Samsungin telkkarit myy niin paljon enemmän kuin Sonyn? Yhteistyökumppanit Pelikone – Ilmaiset nettipelit. Ei kuolleita kohtia tai viiveitä. Erittäin hyvä kuntoinen ja täysin toimiva. En todellakaan voi suositella tätä romua kenellekkään. Ratti polkimet ja vaihdekeppi.

Logitech g27 ratti

Sit tää hinta oon nähny kaupassa e ps 4. Yhteistyökumppanit Pelikone – Ilmaiset nettipelit. Sinähän sen päätöksen teet eikä logitech g27 ps4 kaverit. Tämä sattaa olla ratkaiseva tekijä, säästää rahaa jos on G-sarjan vaihteisto jo omasta takaa. Syötä syntymäpäiväsi tai siirry Suomipalvelun etusivulle. Kyseinen selain ei pakosti näytä tätä tai muita sivustoja oikein. Ilmoitukset 1 – 40 Yhteensä 3 sivua.

logitech g27 ps4

Vastaukset

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Lisätiedot Myydään todella vähällä käytöllä ollut laadukas ratti-poljin-vaihdekeppi -yhdistelmä Logitech G G27 puolestaan tarjoaa neljä ylimääräistä nappia nahkapäällystetyssä 28cm ratissa. Tai sitten hankkia uusi kämppä, luoda mancave ja viritellä sinne omat ajosysteemit. Suosittelen tuotetta. Itsellä on rattivalinta yhä tekemättä ja olisi kiva päästä noita ratteja jossain kokeilemaan. Mielenkiintoista tästä tekee se, että Thrustmasterin omien sivujen mukaan myös TRS ratti-poljinsetti on yhteensopiva PS4:n kanssa, vaikka se on julkaistu vuonna eikä siinä siten voi olla kyseistä PS4:lle suunniteltua ohjainsirua.

kombifix geberit

Logitech G27 Racing Wheel PC/PS2/PS3 netistä edullisesti | Elektroninen kauppa

Ajoneuvot ja koneet Asunnot ja tilat — maanomistus Koti ja asuinolot Vapaa-aika ja harrast Luetuimmat jutut. Hyvässä kunnossa molemmat. Matkapuhelin 65 Logitech g27 ps4 ero on sama kuin katsot mustsvalkomatkatv:tä ja rinnalla on 55″ 4k töllö. Tomtebogatan 4 Tukholma. Nära T-bana St Eriksplan.

Logitech G27 ohjauspyörä arvostelu –

Ajat sitten Ouninpohjassa sladissa soralla tai Monacossa asfaltilla, tämä ratti on tarkoitettu antamaan paras ajonautinto. Uutinen 0 S. Sisällyttämällä kahdet ylimääräiset pulttireiät jokaisen polkimeen voivat kuluttajat nyt räätälöidä heidän Gn poljinten pintojen sijainnit parantaakseen ergonomiikkaa. Tuote erittäin hyvässä kunnossa. Linkki Thrustmasterin sivulle: ts. Logitech ratti, poljin, vaihde -setti. Logitech driving force gt.

Julkaistu
Kategoria(t): Lapset