Logitech G Pro Wireless Se

Tämän avulla painikkeen kulkemaa matkaa ja painamiseen vaadittavaa voimaa on voitu vähentää ja hienosäätää. Tämän avulla painikkeen kulkemaa matkaa ja painamiseen vaadittavaa voimaa on voitu vähentää ja hienosäätää. Joni M mies25—34v Enää ei tarvitse asentaa erityisiä ohjelmistoja tai määrittää asetuksia uudelleen. Hiiren johto saa aikaan kitkaa ja häiriöitä, joille ei Object Linking and Embedding sijaa ammattimaisessa e-urheilussa. Tilaa Logitech G. Sen alaraajat kestävät testien mukaan yli kilometrin matkan.

PRO Langaton Pelihiiri

Se on tehty eSports-maailman huippuammattilaisten vaatimusten mukaiseksi. Rekisteröi tuote. Leveys : 63,5 mm. PRO-hiiri on pinnoitettu kestävyyden ja tartuttavuuden parantamiseksi. Hiiri on varustettu uusimmalla ykköspainiketekniikalla. Hiiriasetukset pysyvät samoina, pelasit sitten kotona tai lavalla.

logitech g pro wireless se

Miksi tilaisit Telialta?

Joni M mies , 25—34v Ei mitään tarpeetonta. Hiiren sisäisen muistin ansiosta voit tallentaa määrityksesi G HUB-ohjelmistolla suoraan hiireen, jossa ne ovat turnauksissa nopeasti ja vaivatta käytettävissä. Pakkauksen sisältö. Tarvitseeko tietokoneessa olla USB antennia, vai riittääkö vain hiiren oma vastaanotin Universal Serial Bus portissa?

lol joulukalenteri 2021

Langaton Logitech G PRO -pelihiiri e-urheilun ammattilaisille

Takuu Takuu 2 vuoden takuu. Lataa hiiri ennen turnausta, niin voit unohtaa koko akun kilpaillessasi. Kaikki mitä ammattilaiset tarvitsevat. Edistyksellinen litiumpolymeeriakku on huippukevyt ja kestää uskomattoman pitkään, mikä takaa vaivattoman langattoman pelikokemuksen. Tuloksena on ylivoimaisen suorituskykyinen ja tarkka pelihiiri, joka antaa käyttäjälleen voittamiseen tarvittavat työkalut ja itseluottamuksen. Kaikki tämä voidaan ohjelmoida G HUB-ohjelmistolla. Mekaaninen painikkeiden jousitusjärjestelmä.

Tekniikan Maailma

Alta löydät mahdollisuuden hyväksyä kaikki cookies tai mukauttaa niitä haluamallasi tavalla. Toimiiko tämä kyseinen hiiri ps4??? Käytön aloittaminen. Sen jalat kestävät testien mukaan yli kilometrin matkan. Sivunappien irroitus Onko hiiren molemmilla puolilla sivunapit ja voiko niitä irroittaa tai vaihtaa? Oheislaitteet Hiiret Langattomat Tuote Kysymykset ja vastaukset.