Logitech G Hub

Yhtiö voi esimerkiksi kirjata tiedon siitä, montako kertaa kutakin painiketta käytetään vuorokaudessa, tuotteiden kestävyyden ja käyttövarmuuden analysointia varten. Käyttäjän mukautetut määritykset varmuuskopioidaan turvallisesti, sillä Logitechin palvelimet vastaanottavat ja tallentavat muun muassa seuraavia lisätietoja: nykyiset tuoteasetukset, kuten nimi, painikkeet ja ääniohjeasetukset esiasetukset ja soittolistan tiedot. Mukauta taajuuskorjain- ja tilaääniasetuksia eri peliprofiileihin. Ei tuotteita, jotka vastaavat suodattimia Poista logitech g hub ja yritä uudelleen. Pelivarusteillasi otat OBS Studion haltuusi ja suoratoistat nopeammin ja saumattomammin. Find My Buds Etsi kuulokkeeni -toiminnon sijaintitiedot tallennetaan mobiililaitteeseen, eikä niitä varmuuskopioida Logitech-palvelimille.

Käyttäjän tietosuoja ja tietoturva

Ohjelmiston asennuksen aikana ja sen jälkeen Logitechin palvelimet tallentavat automaattisesti tiettyjä tietoja, mukaan lukien IP-osoite, ohjelmistoversio ja liitetyt laitteet, millä tarkistetaan vaadittavat ohjelmistopäivitykset ja ladataan tarvittavat laitteen näköistiedostot ja voimavarat. Tietoja kerätään logitech g hub kehittämiseksi. Tämä tarkoittaa muun muassa tuotteiden käyttöä, tuotteiden suorituskyvyn ylläpitoa ja parantamista sekä tietojen käyttöä tutkimukseen, uusien ominaisuuksien kehittämiseen ja asiakastukeen. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Lisäasetukset edellyttävät Logitech Gaming Software -ohjelmistoa, joka on ladattavista osoitteesta logitechg. Ota näppäimistösi käyttöön makrovalmiilla G-näppäimillä, muokkaa yksittäisiä näppäimiä, määritä moninäppäinsidoksia tai luo mutkikkaita makroja.

logitech g hub

Peliarvostelut

Käyttäjä voi estää henkilötietojensa käytön tiettyihin tarkoituksiin milloin tahansa yhtiön pyytäessä tietoja. Muistivaahdolla pehmustetut, tekonahasta ja veluurikankaasta valmistetut korvakupit takaavat, että kuulokkeet ovat aina mukavasti päässäsi. Tiedot voivat olla muun muassa seuraavanlaisia:. Logitech G HUB. Käyttökokemus paranee, kun käyttäjä lisää muita tietoja tietokoneesta, käyttöjärjestelmästä, peleistä ja sovelluksista sekä muista tuotteen käyttöönottovaiheessa säätämistään asetuksista.

i5 6600k gtx 1660 super

Käyttäjän tietosuoja ja tietoturvallisuus

Yhtiö kerää joskus esimerkiksi laite- ja sovellustietoja, jotta tuotteen ominaisuudet toimivat oikein. Circlen tietoturva ja tallennustila Circle-jalosteet on toteutettu niin, että yksikään Logitechin työntekijä, toimeksisaaja, myyjä tai tytäryhtiö tai valtion viranomainen ei logitech g hub käyttää salaamatonta kuvamateriaalia. Ohjelmiston asennuksen aikana ja sen jälkeen Logitechin palvelimet tallentavat automaattisesti tiettyjä tietoja, mukaan lukien IP-osoite, ohjelmistoversio ja liitetyt laitteet, millä tarkistetaan vaadittavat ohjelmistopäivitykset ja ladataan tarvittavat laitteen näköistiedostot ja voimavarat. Käyttäjä hallitsee itse sitä, mitä hänen profiilissaan jaetaan. Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän logitech g hub syytä ilmoittamatta.

Logitech G Lightsync – ohjelmoitava RGB-valaistus peleille

Laiteasetusten automaattisen varmuuskopioinnin voi poistaa käytöstä, tai käyttäjä voi kirjautua ulos, jolloin varmuuskopiointi poistetaan käytöstä. Logitechin yksiköt ympäri maailman voivat siirtää ja käyttää käyttäjän antamia tietoja tietosuojaselosteen mukaan. Henkilötiedot, joita ei enää tarvitse säilyttää, poistetaan säännöllisin väliajoin. Circle-kamerat ja Apple HomeKit -tuki Kun Circle-kamera liitetään Apple HomeKit -järjestelmään, Apple hallitsee luotuja ja HomeKitille välitettyjä tietoja ja ottaa vastuun käyttäjän ääni- ja videosisällön tietosuojasta ja käsittelystä. Määritä hiiren asetukset, kuten optinen tunnistin, DPI-asetukset, selaus ja kiihtyvyys, painikkeen atk-ohjelmointi ja sisäinen muisti.

Julkaistu
Kategoria(t): Lapset