Logitech G 403

Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Istuu hyvin käteen ja hiireen saa hyvän tuntuman Date published: Informaatioteknologia Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Takaisin sivun alkuun. Täyden kirjon RGB-valaistus reagoi pelin tapahtumiin, ääniin logitech g 403 näytön väriin, ja sen voi synkronoida kaikkien G-varusteiden kanssa. Pyydä tukea.

Logitech G403 Prodigy Wireless -pelihiiri

Juhannus Hyvä seura Hyvä ruoka Huono sää. Vegaaninen kosmetiikka Vegaaniset ihonhoitotuotteet Vegaaniset meikit. Tietotekniikka Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Turku Itäharju. Ulkonäkökin mukavan yksinkertainen ja simppeli, joten sopii logitech g 403 PC setupiin. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee.

logitech g 403

Halvin hinta:

Valmistaudu hiireen, jossa on uuden luokan seuranta ja enimmäis-dpi:n herkkyys välillä —16 , eikä lainkaan tasoitusta, suodatusta tai kiihdytystä. Lasten kirjat. Harrastukset ja vapaa-aika. Näin keräämme tuotearvosteluja. Pukeutuminen Naisten puvut ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Lasten vaatteet ja asusteet Laukut ja jalkineet. The maximum number of products that can be compared is 4.

huawei nova 5t 128gb 8gb

Logitech pelihiiri G HERO – Prisma elektroninen kauppa

Piharakentaminen Pihakiveys ja katteet Suihkulähteet ja altaanrakennus Piharakennukset Kylpytynnyrit ja tarvikkeet Maanrakennuskankaat. Palaa kauppaan. G on kevyt hiiri, joka muotoilunsa ansiosta asettuu käteesi mukavasti ja jossa on kumiset tarttumapinnat parempaan hallintaan. Gssa logitech g 403 lisäksi edistyksellinen painikkeiden metallinen jousitusjärjestelmä, minkä ansiosta hiiren vasemman- ja oikeanpuoleisia pääpainikkeita voidaan käyttää kevyemmällä painalluksella. Urheilu Kuntoilu- ja urheiluvälineet Pyöräily Eränkäynti ja retkeily.

Logitech G HERO -pelihiiri LIGHTSYNC-RGB-valaistuksella

Lue 11 tuotearvostelua Lue 11 tuotearvostelua. Vantaa Jumbo. Toimitusaika 1 päivä. Vegaaninen kosmetiikka Vegaaniset ihonhoitotuotteet Vegaaniset meikit. Puettava elektroniikka Aktiivisuusrannekkeet ja sensorit Askel- ja sykemittarit Älykellot Urheilukellot. Rated 5 out of 5 by Makke from Todella tarkka ja hyvä sensori Olen ollut tyytyväinen hiireen, hiiren sensori on todella tarkka ja toimii myös pelatessa nopeissa liikkeissä todella hyvin. Jääurheilu Luistimet Jääkiekkovarusteet Jääurheiluvälineet.