Lilli Ontelokude Matto

Oletpas ihanaisen maton tehnyt! Tunnisteet: Esteri-ontelokudematotvirkkaus. Kiinteä silmukka muodostuu tavallaan edellisen kerroksen silmukan varren ympärille. Lisää koriin. Kudonta 25 tuote tta. Mini-ontelokude 23 tuote tta.

Lankava Lilli Ontelokude

Tästä koosta vielä senverran. Sähköposti Tilaa. Olemme koonneet tälle sivulle asiakkaittemme tekemiä käsitöitä myymistämme tuotteista. Vaikka onkin lopussa melko raskasta virkata, niin kyllä se sitten palkitsee :. Koukkuaminen 4 tuote tta. Seuraa meitä.

lilli ontelokude matto

Yhteystiedot

Tämä on 22 cm korkea. Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus. Vaaleansininen ja tummanruskea on minusta kaunis yhdistelmä. Sitten aloitetaan kuvio. Viimeisimmät lisätyt tuotteet. Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.

hyalub5 la roche posay

Koti männikössä: Tulppaani -matto

Vaikka onkin lopussa melko raskasta virkata, niin kyllä se sitten palkitsee :. Jatka näin spiraalina kunnes korin korkeus on sopiva. Ostoskoriin käytetyt lahjakortit. Jos tuote tai haluamasi vaihtoehto on päässyt loppumaan, tilaa ilmoitus niin kerromme heti, kun tuote on taas lilli ontelokude matto. Muut materiaalit 3 tuote tta.

Lankava Lilli ontelokude | Lankaidea

Ego virkkasin kerroksen 8 ilman lisäyksiä. Kissat kyllä tykkää ottaa vauhtia ja luistaa matolla tuanne sängyn alle. Voit perua luvan koska tahansa. Mikäli haluat työsi näytille tälle sivulle, voit lähettää kuvia meille tästä linkistä. Laita korin Pojo joka kerroksen jälkeen lattialle ja testaa, että se on suora näin kannattaa tehdä myös maton kanssa. Oletpas ihanaisen maton tehnyt!