Lg Sn6y

Täytä huone ainutlaatuisella elokuvateatteritasoisella surround-tilaäänellä. Käyttöohjeet Löydä ja lataa tiedot LG laitteestasi Lisätietoa. Pakkauksen korkeus ,06 mm. Automaattinen äänenvoimakkuuden tasaaja Kyllä. Close Suositellut jalosteet.

LG SN6Y 3.1, soundbar-äänijärjestelmä

Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja tukea varten Lisätietoa. HDMI tarkoittaa teräväpiirtoista multimediarajapintaa. Tämä opas on saatavana seuraavilla kielillä: Suomalainen. Intohimomme ääneen on saanut meidät tekemään parhaamme tyydyttääksemme vaativimpienkin kuuntelijoiden lg sn6y. Subwooferin paino (fysiikka) g. Vaihda evästeasetuksesi.

lg sn6y

Hinta- ja tuotetiedot

Malli vaaditaan. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. LG SN6Y -soundbar-kaiutin. Klikkaa linkkiä aktivoidaksesi ”Muokkaa evästeiden asetuksia” yläosassa tämän sivun oikeassa nurkassa. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta.

auton tuulilasin hionta

LG SN6Y käyttöohje (Suomalainen – 45 sivut)

USB-liitettävyys Kyllä. URL on kopioitu leikepöydälle. Mitä paremmin kuvailet ongelmaa ja kysymystä, sitä helpompi lg sn6y LG SN6Y omistajien on tarjota sinulle hyvä vastaus. Päivän tarjoukset. Sony WHXM4, kuulokkeet.

LG Sound Bar SN6Y PDP

Subwooferin syvyys ,1 mm. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Subwooferin paino g. Etkö löydä vastausta kysymykseesi käyttöoppaasta? Valitse tukivaihtoehto alla olevista kuvakkeista:. HDCP versio 1.