Lg Oled55g13la

Apple TV -sovellus. Jalustan syvyys mm. Load More Products. Hauskaa ruonlaitto muut keittökoneet. Sinulla on Tuotteet valmiina vertailtavaksi.

LG OLED55G13LA.AEU

Korkeus ilman jalustaa mm. URL on kopioitu leikepöydälle. Kuva on luonnollisesti uskomattoman eloisa ja tarkka, vaikka sitä katsottaisiin läheltä. Osta netistä. Mikro-järjestelmät Mikrostereo.

lg oled55g13la

Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan

Verkko Wi-Fi Kyllä. Dolby Atmos tuottaa mukaansatempaavan äänielämyksen, joten voit nauttia sisällöstä täysillä. Domino tasot. Äänitilat AI Sound Pro. Rajattomasti viihdettä. Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja tukea varten Lisätietoa. HDMI-versio 2.

cats best oko plus 40l

LG Tuotetuki :Manuaalit, takuu ja muut LG Suomi

Virrankulutus W. Apple AirPlay 2 -tuki Kyllä. AI ThinQ tekee televisiosta älykodin sydämen. Näytön muoto Litteä. Rajattomasti viihdettä.

LG 55” Gallery OLED GX 4K TV sisäänrakennetulla seinäkiinnikkeellä | LG Suomi

Ota yhteyttä LG:hen Puhelinnumero. Tyhjennä kaikki. Tämä televisiotoiminta näyttää upealta sekä päällä ollessaan että sammutettuna kaikista katselukulmista, kun se on asennettu aivan seinää vasten. Näyttöformaatin viritys (tietotekniikka) Smart-TV Älytelevisio Kyllä. Kuva on luonnollisesti uskomattoman eloisa ja tarkka, vaikka sitä katsottaisiin läheltä. Ilmajaamad ja termomeetrid.

Julkaistu
Kategoria(t): Lapset