Lg Gx Oled 2020

Nauti syvimmästä mustasta, täyteläisimmistä väreistä ja realistisimmasta kuvanlaadusta. Harmaan skaala on todella pehmeä eikä näkyviä rajoja sävyjen välillä OLE. Viiveellisiä kuvia ja epätarkkuutta on vältettävä hinnalla millä hyvänsä urheilua katsottaessa. Rajoitettu määrä myyntiä. Panostipa sittentai tuumaiseen, voi olla varma, että GX näyttää hyvältä sekä kuva- että sisustusentusiastin silmään. Scroll Left Scroll Right.

Voihan pahus – ilmoitusta ei löydy…

LG:n televisiovastaanottimet sopivat myös kaikkiin huoneisiin. Sama pätee värintoistoon, joka on äärimmäisen tasaista. Sen värit ovat neutraalit ja pehmeät, ja osa LG:n TruMotion-interpolaariosta liikkeiden tasoituksesta pysyy silti aktiivisena. ThinQ AI tekee televisiosta älykodin sydämen. Voit jakaa ystävillesi listan tuotteista, joista pidät.

lg gx oled 2020

Televisiotoiminta kuin gallerian kaunein teos

Kaikki säädöt ovat automaattisia ja optimoitu antamaan vaikuttavimman kuva- ja äänielämyksen. Lue lisää. Uppoudu laajaan valikoimaan, joka on katsottavissa Apple TV -sovelluksessa, Netflixissä. LG UHD 3D -televisiovastaanottimet tyydyttävät katsojan tarpeet täydellisesti virheettömillä yksityiskohdilla ja nostavat näyttöjen standardin entistä korkeammalle. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Osta netistä. Sen muotoilu mukailee tv:n litteää designia ja seinälle ripustettuna se on yhtä leveä kuin tuumainen.

fujifilm instax square sp3

Ilmoitusta ei löytynyt

Facebook Twitter Copy Url. Valikoima on yksilöllisesti mukautettu ja asiantuntijoiden valitsema, joten löydät parhaan mahdollisen sisällön. Tällä saralla LG on harpannut eteenpäin viime vuodesta! Televisio sulautuu sisustukseen. Tämä televisio näyttää upealta sekä päällä ollessaan että sammutettuna kaikista katselukulmista, kun se on asennettu aivan seinää vasten.

LG 77” Gallery OLED GX 4K TV sisäänrakennetulla seinäkiinnikkeellä | LG Suomi

Varaosat ja lisävarusteet Osta LG varaosia ja lisävarusteita Lisätietoa. Koska kaikki on integroitu eikä siten edes kalliimman mallin ärsyttävää litteää johtoa näy, on GX mielestämme aivan yhtä tyylikäs. LG on tehnyt juuri niin GX:n kohdalla: siinä on kiinteä seinäkiinnike, joka on varustettu saranoilla. Matala input lag -viive ja nopea vasteaika. Sports Alert urheiluhälytys.