Lg 65 B1 Hinta

Lg Oled65b16la. Kuvan kontrastin laajuus lisää syvyyttä kaikkiin väreihin ja paljastaa yksityiskohtia, joihin vain OLED-television itsevalaisevat kuvapisteet pystyvät. LG OLED65B1 on tehokkaalla neljännen sukupolven a7 Intelligent -kuvaprosessorilla varustettu älytelevisio, jonka ohuet reunat eivät vie huomiota upeasta lg 65 b1 hinta. Kuvan tekee paremmaksi, selkeämmällä ja sujuvammaksi α7 Gen 3 AI Processor. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa.

LG OLED65B1 65″ 4K Ultra HD (3840×2160) OLED Smart TV

Sun Mar 20 CET Euronics-verkkokauppa pidättää oikeuden olla julkaisematta arvostelua. Telia Telia 8. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Kuva ja ääni 1. Jokainen pikseli on yksilöllisesti ohjattu ja luo oman valonsa, luoden yksityiskohtaisemman ja tarkemman kuvan kuin edes parhaat LCD-näytöt.

lg 65 b1 hinta

Kiitos että kirjoitit arvostelun ’vertaa’ . ’fi’

Palvelumme ja etumme. Se tukee myös elokuvamaista Dolby Atmos -ääntä. Thu Mar 24 CET Heti varastosta yli 3 kpl. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa.

dior backstage 4n

LG OLED65B16LA 65″ OLED-TV edullisesti

Veikon Kone. Säästä valitsemalla tuotepaketti! Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla. Kuva ja ääni. Self-lit pixels allow truly spectacular picture quality and a whole host of design possibilities, while the latest cutting-edge technologies help deliver unprecedented levels of wonder. Stereot ja mikrohifi. Odota hetki

LG OLED65B16 (65″) OLED-televisiotoiminta, hinta €

Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Valitettavasti Hintaseuranta. Väri : Musta. Euronics-elektroninen kauppa pidättää oikeuden olla julkaisematta arvostelua. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Veneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet.