Levi Hotelli Tarjous

Internetselaimesi on vanhentunut Sivuston kaikki ominaisuudet eivät toimi nykyisellä selaimellasi. Joka vuosi kasvanut ulkomaalaisten laskettelijoiden määrä innostaa investointeihin. Pohjolan aitoja ja puhtaita makunautintoja tarjoilee Ravintola Kiisa. Valitse tulopäivä. The room was very clean and spacious. Breakfast was ok. Sara Ljunggren.

Tarjoukset juuri nyt!

Pääsy majoitukseen aikaisemmin kuin luvattu, joka oli hieno plussa. Tarjouksia ryhmille. Levi oli meille kauttakulkupaikka matkalla Lemmenjoelta Ouluun. Kuntosali Uima-allas Kokoustilat Ravintola. Olimme todella tyytyväisiä majoitukseen. Kylpylähotellista löytyy tietysti kylpylä kuntoaltaineen, porealtaineen, saunoineen ja lastenmaailmoineen. Tämän tietävät useimmat suomalaiset, sillä nettihakujen perusteella Levi on suomalaisten ykkössuosikkikohde pääsiäisenä.

levi hotelli tarjous

Tilavaraukset

Erittäin viihtyisä asunto hyvällä sijainnilla Levin keskustan S-marketin vieressä. Mistä hotelleista Levillä on hyvät näköalat? Hotel Levi Panorama. Star Membereille toukokuun kanta-asiakasetuna Ravintola Panoramassa kaksi jälkiruokaa yhden hinnalla kalliimpi jälkiruoka laskutetaan. Mikäli varaukseen tulee muutoksia tai peruutuksia, ei suoritettua maksua palauteta.

lounasravintola mikkeli

Tarjoukset – Kassiopeia

Virhe: Pahoittelemme. Lapland Hotel Bear’s Lodge on tunnelmallinen hotelli vain puolen tunnin ajomatkan päässä Rovaniemeltä. Katso kaikki hotellia Levillä. Kirjaudu ulos Sulje. Paikan päällä on maksuton asiakaspysäköinti. Anni Suomi. Levillä on useita maailmanluokan hotelleja, jotka ovat kirkkaasti ansainneet neljä tähteään.

Tarjouksemme Levillä juuri nyt! – Hotel K5 Levi

Levin matkailukeskuksen keskustassa sijaitsee muutama hotelli ja joitakin loma-asuntoja. Näin olikin, mutta jo vappuna oli laitettu noin puolet rinteistä kiinni, kuten myös lähestulkoon kaikki Levikeskuksen ravintolat ja muut palvelut. Huoneissa on oma sauna. Aktiivinen Levi on ulkoilijan unelmakohde kaikkina vuodenaikoina. Mistä hotelleista Levillä on hyvät näköalat? Häät Levillä. Majoituspaikassa on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti.