Lenovo Yoga I7 7500u

The display panel size has been bumped up from Saatavilla arviolta E: Heikko tai rikkinäinen akku. Wishlist 0. Lisätty vertailuun Vertaile tuotteita Max products in category reached Vertaile tuotteita Lisää vertailuun. Haluatko lisätietoja palveluistamme? Takuu 6kk.

Lenovo Yoga 910-13IKB i7/7500U/16GB/1000SSD/14.0/4K/TOUCH W10P/A-/B

Painoa laitteella vain n. Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. All Go No Show! Kunto: Erittäin hyvä. Ohjelmisto: LibreOffice mm. Näyttö: UUSI

lenovo yoga i7 7500u

Kysyttävää tuotteesta?

For example, the top and bottom half of the notebook meet to a slightly indented V-shape, aligning into a more prominent gap near the watchband hinge. Sulje ikkuna. CPU: 2. Tekniset tiedot. Tietokone toimitetaan käyttövalmiina Tietokoneen mukana toimitetaan virtalähde Käyttöjärjestelmän mukainen tuotetunnus pohjassa tai akun alla pl. Yleistiedot: Lenovo Yoga on kevyt ja tyylikäs kannettava. Ohjelmisto: LibreOffice mm.

highlander blu ray

LENOVO ThinkPad X1 Yoga iU (DK) | Manager On Demand

Tuotekoodi: 20JDMD. Näppäimistö: Alkuperäinen suomalainen, taustavalaistu, erillinen numeronäppäimistö. OLE hyvä ja odota Markkinointievästeet ovat estettyinä kunnes sallit ne. Tuotetyyppi: Hybridi 2-in-1Kotelo: Muunneltava kansio.

LENOVO ThinkPad X1 Yoga iU (DK) | Caverion

Saattaa sisältää yksittäisiä, lähes huomaamattomia naarmuja tai käytön jälkiä. Intel HD Evästeiden avulla voimme kehittää sivustoamme. Katso myös kuntoluokituksemme. The 0.