Lenovo Yoga Book Windows 10

Puuttuvan näppäintuntuman johdosta sormet seilaavat missä sattuu näppäimistöllä. Testattaessa kirjoitustoiminto toimi epätarkasti ja näytölle ilmestyi usein omituisiin suuntiin meneviä viivoja, joita ei ollut tarkoitus tehdä. Hyvä näppäimistö on oleellinen kannettavalle tietokoneelle, mutta Yoga Bookin näppäimistö on täysin sopimaton pitempien tekstien kirjoittamiselle, vaikka kirjoittamista kuinka harjoittelisi. Melko hyvä tablet Yoga Book kuuluu tablettien painavaan mutta ehdottomasti toimivaan kastiin. Lenovo varusteli C n ensisijaisen näytön 10,8 tuuman x nestekidenäytöllä, joka näytti yhtä paljon kirkkaalta lenovo yoga book windows 10 eloisalta esittelyn aikana.

Lenovon Wild Yoga Book C930 lisää E Ink -näppäimistön

Kun käytät C -laitetta kannettavassa tilassa, E Ink -näyttö toimii näppäimistönä, jossa on haptista palautetta. C sta kiinnostuneilla on valittavana pari määritystä. Lyöntivirheitä tulee jatkuvasti, sillä näppäimiä ei erota toisistaan, ellei katso koko ajan käsiin kirjoittaessa. Pystyasennossa näyttö on hieman kapeampi kuin useimmissa muissa tableteissa, mutta vastaavasti myös hieman korkeampi. Selaimesi pitää päivittää. Vaikka Yoga Book toimii hyvin tablettina, on sitä vaikea suositella käyttäjälle, joka haluaa kirjoittaa laitteen näppäimistöllä enemmän kuin pari lausetta päivässä.

lenovo yoga book windows 10

Lenovo ThinkPad Ethernet Extension Cable gen2

Lenovon mukaan tablet toimii jopa 13 tuntia yhdellä latauksella, mutta siinä tapauksessa laitteen pitää antaa olla rauhassa. Lisäksi haptinen näppäimistö oli ensimmäinen, ja olen innokas innovaatioille. Perusmallissa on pienitehoinen 7. Mutta katso tarkemmin ja huomaat, että Lenovo korvasi alkuperäisen Yoga Bookin staattisen Wacom -digitoijan oikealla E Ink -näytöllä, joka voi muuttua tilasta riippuen. Lyhyellä silmäyksellä C näyttää melko samanlaiselta kuin ensimmäinen joogakirja, ja se on edelleen huomattavan kevyt ja ohut 1,7 kiloa ja 10,3 x 7,1 x 0,4 tuumaa.

aeg electrolux maximus

Koko Suomi,

Sovellusten ryhmittely Windows 10 -tehtäväpalkissa Parhaat appsit turvassa verkossa vuosina Parhaat Surface-kannettavat oheislaitteet vuosina AirPods 2 vs. Siihen Yoga Bookin näppäimistö on aivan liian hankala. Lenovon mukaan tablet toimii jopa 13 tuntia yhdellä latauksella, mutta siinä tapauksessa laitteen pitää antaa olla rauhassa. Pystyasennossa näyttö on hieman kapeampi kuin useimmissa muissa tableteissa, mutta vastaavasti myös hieman korkeampi. Digitaalinen näppäimistö, jonka saa esiin Windowsissa, on selvästi laitteen ensisijaista näppäimistöä parempi. Avaruuden vuoksi voit minimoida kosketuslevyn ja jättää tilaa välilyönnille. Suosittu Viestiä.

Lenovo Yoga Book – Testinurkka

Akun keston osalta Lenovo arvioi, että C kestää jopa 8,6 tuntia. Mutta jos haluat enemmän, voit saada avoauton 7. Lisäksi haptinen näppäimistö oli ensimmäinen, ja olen innokas innovaatioille. Voi, ja jos mietit mihin kynä menee, kun et käytä sitä, voit vain kiinnittää sen C n etuosaan ja sen magneettinen kansi pitää sen tukevasti paikallaan. Selaimesi pitää päivittää. Meidän on kuitenkin odotettava, kunnes saamme C n laboratorioon saadaksemme tarkat mittaukset. Hankala näppäimistö Lenovo Yoga Book menettää paljon pisteitä yhdessä tärkeässä asiassa.