Lenovo X1 9 Gen

Uusi yksitankoinen sarana, kaksoistuuletin ja takaosan tuuletus parantavat älykästä lämpöratkaisua. Lenovo Premier Support -teknikot tarjoavat täydellisen laitteisto- ja ohjelmistotuen. Eräät ominaisuudet edellyttävät määrättyjä laitteistoja. Ominaisuus on määritettävä ostohetkellä, ja se edellyttää verkkopalveluntarjoajaa. Elisa Kirja. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Lopputuloksena on kannettava, johon voit luottaa.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 -14″ -kannettava (20XW005NMX)

ThinkPad X1 Carbon Gen 9 -kannettavan Dolby Atmos -kaiutinjärjestelmässä on kaksi ylöspäin suunnattua kaiutinta ja kaksi alaspäin suunnattua bassokaiutinta, lenovo x1 9 gen mukaansatempaavasta äänielämyksestä nautit varmasti sekä työskentelyn että pelaamisen aikana. Aktivoi takuu lisäämällä tilaukselle tuotekoodi Kannettavat putoilevat, kahvi läikkyy, sähköt katkeilevat. Tämä virtaa säästävä paneeli on energiatehokas ja se pitää huolta silmiesi terveydestä: se on TÜV Rheinland -sertifioitu vähäisemmistä sinisen valon päästöistä. Voit luottaa siihen, että nämä kannettavat toimivat niin napajäätiköillä kuin hiekkamyrskyissäkin ja selviävät niin painottomuudesta kuin roiskeista ja pudotuksistakin. Fyysinen ThinkShutter-kamerasulkija estää urkkimasta kameran kautta. Perustakuu – 3 vuotta – nouto ja palautus Perustakuu – akku – 1 vuosi Laajennettu takuu – 3 vuotta – on-site.

lenovo x1 9 gen

ThinkPad X1 Carbon Gen 9 (14″ Intel)

ThinkPad X1 Carbon Gen 9 -kannettava tarjoaa älypuhelimen kaltaisen käyttökokemuksen tietokoneessa, joka on aina yhteydessä. TrackPoint, UltraNav. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Tehokkuutta lisää myös takaosan tuuletus. Yleinen kuvaus. Nopean Wi-Fi 6: n ansiosta hyppäät nopeasti ruuhkaisillekin julkisille alustoille ilman viivettä ja puskurointia.

felt runkokoko

ThinkPad X1 Carbon (9th Gen) | Uusi Intel® Evo™ kannettava tietokone | Lenovo Suomi

English Ohjeita. Dolby Atmos äänijärjestelmä 2x2W ja 2×0. Ihmisen läsnäolon tunnistustoiminto lukitsee laitteen automaattisesti, kun poistut sen äärestä, ja lenovo x1 9 gen valinnaisen infrapunakameran kanssa se mahdollistaa kontaktittoman kirjautumisen jopa lepotilasta. Muut yrityspalvelut. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla. Katsotuimmat Läppärit alk. Voit luottaa siihen, että nämä kannettavat toimivat niin napajäätiköillä kuin hiekkamyrskyissäkin ja selviävät niin painottomuudesta kuin roiskeista ja pudotuksistakin.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9 | Elisa Yrityksille

Tämä virtaa säästävä paneeli on energiatehokas ja se pitää huolta silmiesi terveydestä: se on TÜV Rheinland -sertifioitu vähäisemmistä sinisen valon päästöistä. Päivän tarjoukset. ThinkPad X1 Carbon Gen 9 -kannettavan Dolby Atmos -kaiutinjärjestelmässä on kaksi ylöspäin suunnattua kaiutinta ja kaksi alaspäin suunnattua bassokaiutinta, joiden mukaansatempaavasta äänielämyksestä nautit varmasti sekä työskentelyn että pelaamisen aikana. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Onsite-palvelu on saatavana vain suurkaupunkien alueilla. Tekniset asiakasvastaavat TAM – Technical Account Manager Ennakoiva asiakassuhteen ja eskaloinnin hallinta Liiketoiminnallesi räätälöidyt suositukset Kattavat neljännesvuosittaiset raportit sekä asiakkuuden arvioinnit.