Lenovo Thinkpad 14

ALV:n ja toimituksen. Suojaa sijoitustasi toimintahäiriöiltä ja rakenteellisilta vaurioilta, joita laitteiden putoamiset, nesteiden läikkymiset, sähköpiikit ja muut arkiset onnettomuudet aiheuttavat. Saat pitää kiintolevyasemasi itselläsi lenovo thinkpad 14, joten voit olla rauhallisin mielin, koska tiedät arvokkaiden tietojesi olevan turvassa. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Universal Serial Bus 2. Rakenna omasi 0.

ThinkPad E14 Gen 2 (Intel)

Osta tämä tietokone ja voit päivittää sen maksutta Windows 11 -käyttöjärjestelmään, kun päivitys on saatavilla. Näytä tai mukauta Lisää toivomusluetteloon. Tietokoneet Kannettavat 14″ laajakuvanäytöllä Tuote Älypuhelinta noin kaksi kertaa paksumpi ThinkPad E14 -kannettava antaa elegantin vaikutelman—edulliseen hintaan. Eräät ominaisuudet edellyttävät määrättyjä laitteistoja. The purchase quantity of the product has reached the lenovo thinkpad 14 limit.

lenovo thinkpad 14

ThinkPad E14

Ja kun syvyyttäkin on vain 17,9 millimetriä, reissussa laite sujahtaa laukkuun vaivattomasti. WiFi 6 mahdollistaa entistä nopeammat yhteydet. Wrong Input. Kompensaatiossa otetaan huomioon aiheutuneet päästöt tuotteen valmistuksesta, kuljetuksesta ja sekä tyypillisestä käytöstä viiden vuoden elinkaarella. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias.

ellos sängynpääty 180

ThinkPad E14 Gen 2| 14″ tuottelias kannettava, jossa on Intel-suoritin | Lenovo Suomi

Services Services Ensiluokkainen tuki Voit ohittaa puhelimen valikot ja vaiheittaisen vianmäärityksen, kun saat apua huipputason asiantuntijoilta. Tämä laite hoitaa tehtävän kuin tehtävän luotettavasti. Ja kun syvyyttäkin on vain 17,9 millimetriä, reissussa laite sujahtaa laukkuun vaivattomasti. Palvelut Palvelut. WiFi 6 mahdollistaa entistä nopeammat yhteydet. Keep Your Drive -kiintolevyvarmennuspalvelu Saat pitää kiintolevyasemasi lenovo thinkpad 14 vikatapauksissa, joten voit olla rauhallisin mielin, koska tiedät arvokkaiden tietojesi olevan turvassa.

ThinkPad E14 | Suorituskykyinen 14″ yrityskannettava | Lenovo Suomi

Valinnainen sormenjälkitunnistin ja yhdessä Windows Hellon kanssa toimiva infrapunakamera mahdollistavat vuorenvarman biometrisen todennuksen, joka estää luvattoman pääsyn järjestelmääsi. Tekniset tiedot saattavat vaihdella alueittain. ThinkPad E14 Gen 2 Intel. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Kritiikit Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut Palvelut. Mallit Mallit. Vertailu Vertailu. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias.

Julkaistu
Kategoria(t): Lapset