Lenovo Tab M10 Hd Suojakuori

Näin voimme viipymättä selvittää, onko kyseessä esimerkiksi paketoiminen- tai valmistusvirhe. Palautamme maksun sinulle samalla tavalla, jolla maksoitkin, ellei tapauskohtaisesti Object Linking and Embedding sovittu toisin. Näitä ostetaan nyt:. Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Bluetooth Kuulokkeet Baseus B11 Vaaleanpunainen Bluetooth Kuulokkeet Baseus B11 Vaaleanpunainen Laadukkaat ja tyylikkäät vaaleanpunaiset Baseus B11 bluetooth nappikuulokkeet tilaat edullisesti ja nopealla toimituksella puhelimenkuoret.

LN suojakuori+hihna Lenovo Tab M10 HD 2nd gen. red

Markkinoilla on tablettimallia jos toista ja meillä yhdet kysytyimmät tabletin kuoret ovatkin juuri Lenovo Tab M10 suojakotelo t. Verkkokauppamme toimittaa tilauksia vain Suomeen, mukaan lukien Ahvenanmaalle. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Kotelossa on likaa ja sormenjälkiä hylkivä pinta. Kansiläpässä olevat magneetit pitävät suojakotelon ja samalla tabletin tukevasti pystyssä lempi sarjojasi varten.

lenovo tab m10 hd suojakuori

Lenovo Tab M10 tabletin kuoret ja näytönsuojat – tyyliä ja suojaa samassa paketissa

Maksuvaihtoehtoina ovat myös Klarna Payments -laskutuspalvelu ja PayPal -maksu. Paino kg : 0. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Mikäli jokin tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, otathan heti yhteyttä asiakaspalveluumme , niin voimme sopia korvaavan tuotteen toimituksesta. Tällöin sivut, takaosa ja näyttö ovat hyvässä turvassa vahinkojen varalle.

dell latitude e 5510

Lenovo Tab M10 HD Folio Case suojakotelo | verkkokauppa

Yritys Keitä me oikein olemme? Tarkista myymäläsaatavuus. Kaikilla on oma makunsa ja pyrimmekin parhaamme mukaan tuomaan verkkokauppaamme laajan valikoiman suojakoteloita. Ohut ja kätevä suojakotelo Lenovo Tab M10 tabletille. Nouda ja palauta kaikissa Tokmannin myymälöissä!

Lenovo Folio Case -suojakotelo Tab M10 HD -tableti | Deoksiribonukleiinihappo

Voit pyytää lisätietoja Paytrail-maksupalvelusta kuluttajatuesta. Suojaa koko tabletille – myös näytölle Tabletin suojakotelo on erittäin tehokas tapa suojata laite naarmuilta ja kolhuilta. Lue lisää. Toivelista luotu. Yhteystiedot Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa suosittelemme ensin tarkistamaan tilausseurannan , maksu- ja toimitustavat sekä usein kysytyt kysymykset. Kotelossa on kannen magneettisuljenta. Näytä kaikki Lenovo tuotteet.

Julkaistu
Kategoria(t): Lapset