Lemmikki Leikkokukkana

Kurkkaa täältä, miten saat pidennettyä leikkokukkien loistoa! Se on vaatimaton ja pienieleinen, mutta sitäkin arvostetumpi. Lisää teemoja. Ne omaavat kauniin ja eksoottisen ulkomuodon. Kohta on lemmikki leikkokukkana juhla, jolloin luonnonkukkien kerääminen on meille ja monelle muulle perinteet. Aito luhtalemmikki on monivuotinen muunnos, muista lajeista löytyy sekä moni- että yksivuotisia.

Luhtalemmikki

Lemmikkien sukuun kuuluu useita lajeja, mutta yleinen kuvaaminen lemmikin kukasta sopii melkein kaikille: pienet, tavallisesti vaaleansiniset kukat ja nukkaiset kukkavarret. Julkaistu: Kehäkukka on suosittu kesäkukka, jonka kasvattamisen voi aloittaa kokematonkin viherpeukalo. Myös kukkasiilin tai akryylisen kukkatuen avulla maljakkoon voi sommitella kukka-asetelman. Myrkyllisiä kukkia on olemassa hyvin lemmikki leikkokukkana. Vaikka freesia on myrkytön ihmisille, koirille ja kissoille, saattaa se aiheuttaa vatsakipua syötynä.

lemmikki leikkokukkana

Leikkokukkia viljelevän Anna Niittysen vinkit leikkojen kasvatukseen:

Orkideat ovat suosittuja ruukkukukkia ja niitä käytetään myös leikkokimpuissa. Aito luhtalemmikki on monivuotinen muunnos, muista lajeista löytyy sekä moni- että yksivuotisia. Pikkutalvion kiiltävälehtiseen kasvustoon uppoaa tukevasti maitohinkki täynnä kukkia. Pura kimppu, siisti varret ja poista veteen menevät lehdet. Freesiat tunnistetaan niiden hurmaavasta tuoksusta ja hempeän linjakkaasta olemuksesta. Tai valkoisen. Se on kaunis ja herttainen kasvi, jonka kukat tulevat, katoavat ja ilmestyvät uudelleen.

hp probook 4441s i5

Forget me not – Gardener | Lily

Freesiat tunnistetaan niiden hurmaavasta tuoksusta ja hempeän linjakkaasta olemuksesta. Ne ovat myrkyttömiä niin ihmisille kuin lemmikeille, mutta saattavat aiheuttaa nautittuna lieviä ruoansulatusongelmia lemmikeille. Auringonkukan kylvö ja lastenkasvatus on vaivatonta — kurkkaa ohjeistot täältä! Miten kukista ja viherkasveista lemmikki leikkokukkana massiivinen muoti-ilmiö Suomessa. Tietoa meistä.

Luonnon antimista kukkakimppuja – Paratiisi takapihalla

Puutarhan kasvit. Aito luhtalemmikki kasvaa suoraan ja sen korkeus voi vaihdella 15 cm:stä jopa 60 cm:iin asti. Se on kaunis ja herttainen kasvi, jonka kukat tulevat, katoavat ja ilmestyvät uudelleen. Olemme koonneet listan kissoille ja koirille myrkyttömistä kukista helpottaaksemme valintaasi turvallisten kukkien suhteen. Harmoninen kimppu sidotaan toisiinsa sointuvilla lähisävyillä.