Lego Western

Kaikki arvioinnit:. Silver Cityn lego western, sheriffi Duke ja seitsemännen ratsuväkirykmentin linnoituksen, Fort Legoredon tunnetaan myös nimellä Avalonin linnakejoukot pyrkivät nappaamaan hylätyssä kultakaivoksessa majaa pitävän jengin ja varsinkin jengin puna-asuisen johtajan [1]. Tietosuojakäytäntö Juridiset tiedot Steam-tilaussopimus Hyvitykset Evästeet. Setistäni puuttuu Lego-palikka. Without JavaScript our website won’t work properly. Luokat : Minifiguuriteemat. Todennettu Kyllä, Lego- ja Duplo-palikat sopivat yhteen toistensa kanssa.

Lisämateriaali

Luo ilmainen tilisi. Alla olevassa listassa ovat kaikki teemaan setit linkkeineen lego western settien suomalaiset nimistö, jotka on otettu LEGO-katalogista. Todennettu Et. Ladataan arviointeja Kaikki tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Laatikko ja rakennusohjeet ovat myös uudessa kunnossa. Etusivu Yhteisösuositukset Hiljattain katsotut Steam-kuraattorit.

lego western

Luo ilmainen tilisi

Kaikilla kielillä 30 Kielesi 17 Muokkaa. Teeman mukana tulivat myös ensimmäiset ”puupalikat”, pyöristetyt 1 x 2 peruspalikat. Viimeaikaiset arvioinnit:. Näytä: Yhteenveto Hyödyllisimmät Viimeisimmät Hauskat. Mikä on paras tapa kiinnittää tarroja Lego-palikoihin? Setistäni puuttuu Lego-palikka. Todennettu Useimmat Lego-setit soveltuvat vähintään 4-vuotiaille niiden sisältämien pienten osien vuoksi.

lego lamborghini urus instructions

LEGO – Western – – Legoredon linnake – Catawiki

Laatikko ja rakennusohjeet ovat myös uudessa kunnossa. Kielet :. Muutama pieni palikka jää aina yli, kun olen rakentanut uuden Lego-setin. Todennettu Et. Julkaisija: Warner Bros.

Building Instructions – Customer Service – US

Todennettu Monet nykyaikaiset Lego-ohjeet sisältävät osaluettelon kirjasen lopussa. Luo widget. Tutustu sivustoon Näytä päivityshistoria Lisää aiheeseen liittyviä uutisia Etsi ryhmiä. Valokuvat puhuvat puolestaan. Jaa Upota. Kaikki tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Julkaisija: Warner Bros.