Lego Pirates 6243

Luo ilmainen tilisi. Lisätiedot Duplo merirosvolaiva. Lego merirosvolaiva Ei OLE paljon luettu. Tarjoa,mitä olet halukas maksamaan,ihan muutama kymppi ei riitä.

Lego Pirates Merirosvolaiva 6243

Lego Duplo, iso merirosvolaiva. Lisätiedot Duplo merirosvolaiva. Vain nouto Tori Iso merirosvolaiva on sertifioitu käytettäväksi julkisilla leikkikentillä. Sisältää apinan ja hain.

lego pirates 6243

6243 Kapteeni Punaparran purjelaiva

Ensimmäisestä mastosta kori lähtenyt irti. Tori Schibsted vastaa tietojesi hallinnasta tällä sivustolla. Luomalla ilmaisen Catawiki-käyttäjätilin pystyt tekemään tarjouksia yli 65, viikottain huutokaupattavasta kohteestamme. Myytävänä vuoden Lego Duplo merirosvolaiva alkuperäisessä paketissa ohjeineen. Tuleeko merirosvot amiraalin tytär kävelemään lankkua meriin, joka on täynnä haita?

kevyt 2 hengen teltta

Lego merirosvolaiva –

Jaa ilmoitus Facebookissa. Lue lisää ». Lähetä Tori-paketti. Paketti kulmista hieman kulunut, mutta kaikki osat ovat avaamattomissa pusseissa eli setti täysin käyttämätön. Sarja Pirates. Mitat: leveys 2,5 m; pituus 9 m taipumilla; ohjaushytin korkeus n.

Lego Pirates Merirosvolaiva ,

Takapuolelta laivaa puuttuu pari lankkua ja kanuunasta läppä, ei haittaa Lisätiedot Duplo merirosvolaiva, rullaa maalla ja kelluu vedessä. Poista tai muokkaa ilmoitusta. Laiva on 56 cm pitkä ja 44 cm korkea. Luo tili tai.