Lego Minecraft 12

Lisää ostoskoriin lisätiedot. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan lego minecraft 12. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Koralliriutalle on piilotettu aarre. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Monipuolinen leikkisetti täynnä toimintaa on upea vaihtoehto Monipuolinen leikkisetti — Leikkisetti on 16 cm korkea, 23 cm leveä ja 19 cm syvä.

21164 LEGO Minecraft Koralliriutta

Setissä on hurja määrä aitoja tarvikkeita, kuten noidankattila taikajuomien sekoittamista varten, aarrearkku täynnä arvokkaita tavaroita ja Minecraft-pelistä tuttu työpöytä. Ja kun seikkailu on ohi, rakennelma on helppo muuntaa aivan uudenlaiseksi Minecraft-maailmaksi täynnä hauskoja leikkejä. Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten lego minecraft 12, joita tilaaja tai käyttäjä ei Object Linking and Embedding pyytänyt. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Takaisin sivun alkuun. Vaaran tuntua lisää jousitoiminen ase, joka laukaisee laserohjuksen, kun vanhempi suojelija heiluttaa pyrstöään.

lego minecraft 12

Tuotetieto

Sivustollamme käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme. Vanhempi suojelija laukaisee laserohjuksen heiluttamalla pyrstöään. Go to Top. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Minecraftin pelaajat keksivät tästä monipuolisesta setistä rajattomasti ideoita rakentamiseen ja leikkeihin, ja rakennelmat sopivat myös koristeeksi. Kun vartija ja vanhempi suojelija uivat ohi, ota avuksi atrain ja 3 kesyä aksolotlia, jotka säikyttävät pois vihamieliset joukot.

huion kamvas 16

LEGO Minecraft – Lelut24

Kun vartija ja vanhempi suojelija uivat ohi, ota avuksi atrain ja 3 kesyä aksolotlia, jotka säikyttävät pois vihamieliset joukot. Esittely Lego minecraft 12 Hintapuntari. Go to Top. Takaisin sivun alkuun. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Atraimella aseistettuna ja apunaan 3 avuliasta aksolotlia lasten täytyy häätää kimpustaan vihamieliset joukot, jotta he pääsevät jatkamaan tehtäväänsä.

LEGO Minecraft |

Ensinnäkin koralliriuttojen keskelle pitää rakentaa monumentti. Ominaisuudet Vedenalainen seikkailu — LEGO® Minecraft® Vartijoiden taistelu vie pelaajat merenpohjaan suorittamaan luovaa tehtävää, joka on täynnä suosikkipelistä tuttuja hahmoja ja yksityiskohtia Aitoa toimintaa — Rakennettavalla koralliriutalla ja monumentilla seikkailuun liittyvät Minecraft®-suosikkihahmot: sukeltaja, hohtava kalmari, vartija, vanhempi suojelija ja 3 aksolotlia Oikeaa leikkiä — Koralliriutalle rakennetaan monumentti, aarre täytyy löytää ja ilkeät viholliset päihittää Minecraft®-seikkailussa, jossa pelin jännittävät toiminnot ovat tiiviisti mukana leikeissä Monipuolinen lahja — Setti kutsuu loputtomiin leikkeihin, jotka jatkavat innostaa ja viihdyttää yli 8-vuotiaita Minecraft®-pelaajia Loputtomasti mahdollisuuksia — Mielikuvitusta pursuavan leikkisetin korkeus on 12 cm, leveys 12 cm ja syvyys 7 cm. LEGO palikoista rakennettava seikkailu kutsuu loputtomiin luoviin leikkeihin ja tuo Minecraftin jännittävät tapahtumat lasten ulottuville. Ja kun seikkailu on ohi, rakennelma on helppo muuntaa aivan uudenlaiseksi Minecraft-maailmaksi täynnä hauskoja leikkejä. Ota sukeltajan skinisi ja hyppää Minecraft®-valtamereen rakentamaan vedenalaista monumenttia. Osa evästeistä on sivuston toiminnalle välttämättömiä.

Julkaistu
Kategoria(t): Lapset