Lego Duplo Deluxe-palikkarasia

Luo uusi toivelista Sulje. Pakkaaminen sisältää hauskoja muotoja ja erivärisiä LEGO® palikoita. Lisää luovuutta Kun imeväisikäiset aloittavat lego duplo deluxe-palikkarasia — mikä tahansa on mahdollista! Kissat Kissojen lelut ja tarvikkeet Kissojen ruoat. Online Exclusive — vain verkosta. Istutus ja esikasvatus Siemen Esikasvatustarvikkeet Harsot ja kangaslaadut Palsta- ja parvekeviljely Istutusruukut Kastelukannut ja sumutinpullot. Jätä varauspyyntö.

LEGO DUPLO Classic 10914 – Deluxe-palikkarasia

Huomaathan, että vain verkkokauppaan kohdennetut edut eivät Object Linking and Embedding käytössä maksaessasi tilauksen myymälässä. Ladataan hintagraafia. Valitse palikka ja aloita! Lasten sisäpukeutuminen Paidat ja puserot Housut Mekot ja hameet Collegepuvut ja haalarit Lego duplo deluxe-palikkarasia ja pyjamat. Osallistu kekseliäisiin leikkeihin ja seuraa, kuinka taaperot yhdistävät palikat ja osat aina uudella tavalla.

lego duplo deluxe-palikkarasia

product details

Katso palvelupaketit. Rated 5 out of 5 by No joo from Hyvä ostos Ostin tämän 2-vuotiaalle lahjaksi, heti tuli suosikkileluksi. Pienten käsien on helppo poimia ja kiinnittää setin värikkäät palikat ja osat. Kuukauden digikirjakampanja. Ei saatavilla. Voit olla varma, että tämä DUPLO®-rakennuslelu täyttää maailman tiukimpien laatu- ja turvallisuusstandardien vaatimukset. Asiakastilini Kirjaudu sisään Luo tili Myymälät Asiakaspalvelu.

eu us adapteris

LEGO DUPLO CLASSIC DELUXE-PALIKKARASIA

Ruoki lapsen mielikuvitusta 85 värikkäällä palikalla, joista voi rakentaa monia hauskoja, tuttuja esineitä — auto, ikkunat, kukat, ilmapallot, lahjat, kakku ja numeropalikat. Juhannus Hyvä seura Hyvä ruoka Huono sää. Muut eläinten ruoat ja tarvikkeet Jyrsijät ja kalat Ulkolinnut. Käsityökalut Sahat Vasarat ja purkutyökalut Naulauslaitteet ja nitojat Taltat, höylät ja viilat Lego duplo deluxe-palikkarasia Merkitsemisvälineet Painomitat ja mittalaitteet Puukot ja veitset Pihdit ja leikkurit Mutteri- ja ruuvityökalut Puristimet ja alasimet Muuraaminen- ja laatoitustyökalut Työkalujen säilyttäminen. Voit kokeilla varaustietojen muuttamista ja yrittää uudelleen.

Lego Duplo Deluxe-palikkarasia, hinta 39 €

Tämä opettavainen lelu onkin hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 1,5 vuotta täyttäneille taaperoille. Tämä tuote tilataan tavarantoimittajalta. Lue lisää. Informaatioteknologia Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Osallistu kekseliäisiin leikkeihin ja seuraa, kuinka taaperot yhdistävät palikat ja osat aina uudella tavalla.