Lego Creator 31032

Voit tarkastella rakennusohjeita ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Sähköiset osat puhdistetaan aina pelkällä kuivalla liinalla. Monet uudet Lego-setit sisältävät varaosia pienille palikoille. Miten minun kannattaa puhdistaa Lego-palikkani? Heitä arpakuutiota kerran vuorossa, kunnes.

Käyttöohje Lego set 31032 Creator Punaiset olennot

Heitä arpakuutiota kerran vuorossa, kunnes. Miten voin estää Lego-lelujen värinmuutokset? Duplo-palikat sopivat parhaiten isompiin Lego-palikoihin ja voivat irrota pienemmistä palikoista. Nächste Seite. Todennettu Useimmat Lego-setit soveltuvat vähintään 4-vuotiaille niiden sisältämien pienten osien vuoksi. Voit kantaa useampaa asetta yhtä aikaa, mutta lego creator 31032 käyttää kerralla vain yhtä kykyä. Selaa PDF-tiedostoa nähdäksesi ne kaikki.

lego creator 31032

Halvin hinta:

Yritä minimoida nämä tekijät Lego-lelujen säilytyspaikassa. Todennettu Jotta tarran voi siirtää, kannattaa tarran kiinnityskohtaan levittää hieman lasinpuhdistusainetta. Jos tämä ei OLE haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin. Vorherige Seite. Voit tarkastella rakennusohjeita ja ladata Portable Document Format-version ilmaiseksi tästä.

ipad pro 9.7 128

LEGO – Creator – – Lohikäärme /Draak – Vuodesta – Catawiki

Käyttöohje Loading…. Ikäsuoritus mainitaan aina laatikossa. Kun tarra on oikeassa paikassa, anna sen kuivua, niin se tarttuu kiinni. Tästä oli apual 56 jaa. Voit kantaa useampaa asetta yhtä aikaa, mutta voit käyttää kerralla vain yhtä kykyä.

Rakennusohjeet – Asiakaspalvelu – FI

Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella. Erikoisteema Duplo sopii vähintään 1,5-vuotiaille. Sähköiset osat puhdistetaan aina pelkällä kuivalla liinalla. Mistä löydän Lego-sarjan osaluettelon? Lesezeichen löschen? Tästä oli apual jaa.

Julkaistu
Kategoria(t): Lapset