H7 80w Philips

Tuotekoodi: U50CWX2. Philips’in X-treme Visionit. Tuotevaihdoissa Tuning Design net Oy maksaa uuden tuotteen toimituksesta aihetuvan rahtikulun. Rise Tulokas Viestejä: Tekniikanmaailmassa oli tuossa jokin aika sitten jo hyväksymistä vaille oleminen Philipsin Led H4 testissä Tulivat tänään DHL:llä kotiin 6 päivää tilauksesta.

H7 12v 80w PX26d Philips Rally 12035RAC1 1kpl.

Kokemuksesta luotan vain Philipsin polttimoihin kestoikä moninkertainen vs. Jalosteet lähetetään arkipäivässä. Aikoinaan Kärkkäiseltä. Työ- ja lisävalojen korjauspalvelu. Kanta: P43t

h7 80w philips

Ota yhteyttä

Sivuja: Norjan pojatkin näkee:. Kun tuon toisen palaneen polttimon tilalle vaihdoin peruspolttimon, niin ero kirkkaudessa oli suuri vanhan Vision Plussan eduksi. Dirti Konkari Viestejä: Jos haluaa siis pitempää näkyvyyttä.

edullinen hyvä teltta

H7 12v 80w PX26d Philips Rally RAC1 1kpl. – AKfi

Mites muuten olette katsastaneet audejanne, mihin on asennettu jälkkäri-Xenonit? Auton polttimo H7 55W. Jultsu Konkari Viestejä: 6. Aikanaan kismitti, kun piti Audin neitseelliseen keulaan porata kiinni h7 80w philips. Borassa on ollut vain tavallisia polttimoita ja lyhyisiin tekisi mieli lisää tehoa ja ennenkaikkea valkoisempaa valoa. Kestää melkein isältä pojalle.

H7 70W (laadukkaita) polttimoita? – Audifinns

Kellään kokemuksia Philips BlueVision H7 pitkienpolttimoista? Tuotekoodi: WHVB1. Vs: Parhaat halogeenipolttimot..? Viesti Kirjoittaja Nypa » La Elo 08, Lainaus käyttäjältä: Humppapiru –