Gtx 1650 Inno3d

Muisti Näyttömuisti 4 GB. Erillistä lisävirtaliitäntää näytönohjaimessa ei Object Linking and Embedding. HDMI-porttien lukumäärä 1. OC-lisänimestään huolimatta tehdasylikellotus on varsin maltillinen, sillä grafiikkapiirin boost-kellotaajuus on megahertsiä, joka on siis 30 megahertsiä referenssiä korkeampi. Järjestelmävaatimukset Windows-käyttöjärjestelmätuki Windows 10,Windows 7.

Inno3D GeForce GTX 1060 6GB Compact,

Tuulettimien määrä 1 tuuletin ta. Muistin kellotaajuus MHz. Erillistä lisävirtaliitäntää näytönohjaimessa ei Object Linking and Embedding. LG paljasti erikoisen DualUp-näytön hinnan — kuin kaksi paneelia pinottuna päällekkäin. Taipuvaa Flexicore-suoritinta voi massatuottaa sentillä kappale Taipuvaa Flexicore-suoritinta voi massatuottaa sentillä kappale. HDMI-porttien lukumäärä 1.

gtx 1650 inno3d

Lisätiedot

Luitko jo nämä? Muisti Näyttömuisti 4 GB. Kompaktin näytönohjaimesta tekee se, että sillä on pituutta vain millimetriä. Liitännöistä löytyy yksi HDMI 2. Virranhallinta Virtalähteen minimikoko W.

beige laskettelutakki

Inno3D GeForce GTX 6GB Compact, | Inno3D-NDDN-N5GM | Data-Systems

Arvostele tuote. Pakkaustyyppi Laatikko. Suorituskyky Integroitu TV-viritin Ei. Julkaisupäivä Järjestelmävaatimukset Windows-käyttöjärjestelmätuki Windows 10,Windows 7. DirectX-versio Hinnoittelusta ei Object Linking and Embedding toistaiseksi tarkempaa tietoa.

Inno3D NDVC91 – Tuotetiedot |

Suunnittelu Jäähdytyksen tyyppi Aktiivinen. Näytönohjaimen muistityyppi GDDR5. Virranhallinta Virtalähteen minimikoko W. CUDA-ytimiä DirectX-versio