Gopro 10

Aina toisinaan GoPro tarjoaa uusien mallien osalta merkittäviä parannuksia edeltäjiinsä verrattuna: GoPro Hero 5 Black oli vedenkestävä, kun taas Hero gopro 10 Black tarjosi HyperSmooth-vakaimen. Kamerasta on mahdollista saada alennusta GoPro-palvelun tilaajana. Linssinsuoja suojaa ilmeisesti paremmin myös naarmuuntumista vastaan, mutta tätä oli hankalampi testata testilaitteen kanssa. GoPro Hero 10 Black kykenee tallentamaan 5. Yhtiö näyttäisi jättäneen jälkeensä tunnetun kyllästetyn yleisilmeensä ja gopro 10 entistä luonnollisempaan lopputulokseen.

GoPro HERO10 Black

Sen etukamera helpottaa sommittelua, kun taas Media Modin avulla voit liittää kameraan paremman mikrofonin. Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Tällä kertaa suoratoisto tukee tosin HyperSmooth-vakausta. Sijainti ja G-voimat. Ero ei gopro 10 tuo kameraan mitään merkittäviä etuja.

gopro 10

Halvin hinta:

Lisää ostoskoriin. Tämä on visuaalinen tapa näyttää tilastoja ja antaa videoillesi ammattimainen luonne. Uusi vettähylkivä pinnoite ja kestävämpi linssinsuoja auttavat puolestaan vesiurheilun ystäviä. HERO10 on erittäin monipuolinen ja kuvastabiili kamera. Yksi suosikeistamme on Hindsight, joka puskuroi videota jatkuvasti, jolloin nappia painamalla kamera tallentaa viimeiset 15 tai 30 sekuntia. Haluat elokuvamaista videota Vaikka Hero 10 Blackilla voi kuvata erinomaista videota oikeilla asetuksilla, jälki on usein turhan laajakuvamainen ilman miellyttävää bokeh-efektiä.

asus vivobook 15 i5 1135g7

GoPro Hero 10 Black -actionkamera | Rajala Pro Shop

Voit myös luoda omia esiasetuksia, jotka ovat käytettävissä nopeasti. Takaisin sivun alkuun. Kannattaa tosin muistaa, että Hero 9 Black otti valtavia harppauksia vanhempiin GoPro-malleihin verrattuna uuden kennonsa vuoksi, joten tänä vuonna emme voi odottaa merkittäviä poikkeavuuksia. Tämä gopro 10 käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Eroa ei tosin välttämättä huomaa kuin juuri pikseleitä tarkastellessa.

GoPro HERO10 Black, halvin hinta €

Hero 10 Black actionkamera 5. GoPro Hero 10 Black -actionkamera. Vertaillessa Hero 9 Blackin kanssa jälki näyttää hyvin samanlaiselta muutamia hienovaraisia poikkeuksia lukuun ottamatta. Helpottaaksemme asioita ensistään, HERO10 Black -kamera on yhdistetty pilveen, joten aina kameraa ladatessasi sen tiedostot latautuvat pilveen automaattisesti. Skip to the beginning of the images gallery. Kampanjahinta ,99 on voimassa 3. Tuotekuvaus HERO10 on erittäin monipuolinen ja kuvastabiili kamera.