Go Pro 4 Silver

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen go pro 4 silver. Olen uusi jäsen ja en Object Linking and Embedding saanut salasanaa Napsauta ”Unohtuiko salasana? GoPro YouTube. Gimbaali FeiyuTech G6 Gimbal. Hyväksy kaikki evästeet Poista kaikki. Selaimesi pitää päivittää. Pinta-ala 0 m² 25 m² 35 m² 50 m² 60 m² 70 m² 80 m² 90 m² m² m² m² m² m².

Actionkamera GoPro Hero4 Silver Adventure

Sen etupuolella on pieni näyttö laajaa valikkoa varten. Min vuodepaikkoja 1 2 go pro 4 silver 4 5 6 7 8 9 10 Max vuodepaikkoja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Min vuosimalli Max vuosimalli. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. GoPro Hero4 Silver kamera on myynnissä noin euron hintaan ulkomailta tilattaessa ja Suomen sisällä hinnat vaihtelevat noin — euron välissä. Hero 4 tallentaa 12MP:n stillkuvia jopa 30 kuvan sekuntinopeudella.

go pro 4 silver

Käyttöohje

Verkkokaupan maksutavat:. Hero4 Black action kamera tarjoaa edelleen selkeästi paremman resoluution ja kuvausnopeuden, mutta Hero4 Silver tarjoaa ensimmäisenä GoPro kamera mallina myös sisäänrakennetun kosketusnäytön. Kaikki , Näytä kaikki Gopro tuotteet. Kategoriat ja tuotemerkit.

avene creme uv

GoPro HERO 4 Silver käyttöohje (48 sivut)

GoPro kamera -paketti ei sisällä erillistä laturia, vaan sen sijasta saat USD-kaapelin, mikä mahdollistaa laitteen lataamisen tietokoneen kautta. Go Pro-Kamera. Tuumakoko 12″ 14″ 16″ 18″ 20″ 22″ 24″ 26″ 27″ 28″. Hintajärjestys Aikajärjestys. Hyvää: GoPro Hero4 Silver kamera mahdollistaa huippulaatuisen videokuvan tallentamisen haastavissakin olosuhteissa. Kysy tuotteesta.

Koko Suomi,

Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Saat meiltä sähköpostin, noudata ohjeita, kirjaudu sisään ja pääset nauttimaan Club Clas -eduistasi myös verkkokaupassa. GoPro YouTube. Tuote on lisätty toivelistalle. Kysy tuotteesta.

Julkaistu
Kategoria(t): Lapset