Gimbal Vertailu

Kaikki artikkelit ja blogit. Käyttöohjeet luettua Taneli huomasi, että parhaan mahdollisen käyttökokemuksen vakaajasta saa, kun gimbal vertailu DJI:n oman sovelluksen DJI GO kuvausvälineenä käytettävään puhelimeen. Gimbaalin ja puhelinpidikkeen lisäksi DJI OM 5:n myyntipakkauksesta löytyvät myös ohjevihkoja, rannenauha, latauskaapeli, säilytyspussi sekä auki taittuvaa tukijalka, jolla gimbaalin saa pysymään pystyssä itsenäisesti. Kätevä ominaisuus kahvassa on puhelimen automaattinen kääntäminen. Gimbaali on gimbal vertailu taitettuna pieneen kokoon, ja varsinkin ensimmäisillä kerroilla gimbaalin avaaminen käyttökuntoon vaatii hieman rohkeutta, sillä sen avaaminen vaatii yllättävän paljon voimaa ja vääntämistä.

Tämän vuoksi kannattaa hankkia gimbal

Näillä vinkeillä saat kaiken irti puhelimestasi! Lue myös. Opas liittymän päivittäjälle Artikkelien toimitus gimbal vertailu. Koska laitteella kuvataan harvoin yhtäjaksoisesti tuntien ajan, riittää akkukesto helposti yhdellä latauksella useammaksi päiväksi. Äänestys Odotatko Nothing Phone 1 :n julkaisua? Lue artikkeli.

gimbal vertailu

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

DJI esitteli pienikokoisen Mini 3 Pro -droonin. Kun yhteys on luotu, sovellus kertoo käyttäjälle gimbaalin toiminnoista. Käyttäjä voi esimerkiksi maalata tietyn kohteen kuvasta, jolloin gimbaali pyrkii seuraamaan kohdetta automaattisesti. Lue artikkeli. Ideana on, että ominaisuutta käytettäessä kamera ottaa kuvia esimerkiksi puolen sekunnin välein viiden minuutin ajan ja yhdistää ne lopulta yhdeksi videopätkäksi.

insta360 x2 vs gopro max

Näin toimii gimbaali |

Valitettavasti hanhet eivät olleet tätä ominaisuutta testattaessa enää yhteistyöhaluisia, joten videon kohteena jouduttiin tyytymään mukana olleeseen kuvausassistenttiin. Kategoriat ja tuotemerkit. Gimbaalin teleskooppivartta voi halutessaan pidentää selfietikun lailla pidemmäksi. Gimbal vertailu vakaajalla otetussa panoraamassa tätä ongelmaa ei ollut. Gimbaali taas on käytännössä mekaaninen kuvanvakain, jonka on tarkoituksena minimoida kameraan — tai DJI OM 5:n tapauksessa puhelimeen gimbal vertailu kohdistuva ulkoinen tärinä ja liike.

Tämän vuoksi kameraan kannattaa hankkia gimbal |

Ensinnäkin kameran voi asettaa kuvaamaan joko horisontaalisesti tai vertikaalisesti, ja kuvaussuuntaa voi vaihtaa lennosta painamalla gimbaalin käsiosasta löytyvää nappia. Koska laitteella kuvataan harvoin yhtäjaksoisesti tuntien ajan, riittää akkukesto helposti yhdellä latauksella useammaksi päiväksi. Niitä kuvaillessa saatiinkiin vierähtämään muutama tovi, kun ominaisuudella leikkimistä ei maltettu lopettaa. Lähes jokaisella älypuhelimen omistajalla kulkee tänä päivänä laadukas kuvauslaite taskussaan. Gimbaali on säilytystilassa taitettuna pieneen kokoon, ja varsinkin ensimmäisillä kerroilla gimbaalin avaaminen käyttökuntoon vaatii hieman rohkeutta, sillä sen avaaminen vaatii yllättävän paljon voimaa ja vääntämistä.