Garnier Misellivesi Kokemuksia

Ulkoeläin kirjoitti: Pinkkiä Garnieria käytin aiemmin, kunnes luin sen sisältävän jotain en muista mitä vaarallista ainetta. Garnieria käytän, mä en OLE pahemmin mitään tuoksua huomannut siinä. Järeämpään silmämeikkiin tai vedenpitävien tököttien poistoon käyttäisin kyllä ihan silmämeikinpoistoainetta. Tämä garnier misellivesi kokemuksia mukavammalta kuin alkuperäinen, ja poistaa silmämeikin yhtä hyvin. Todella toimiva tuote pakkausta myöten. Alueen etusivulle.

Misellivesi marketista: Garnier vs L’Oréal Paris

Lähes kaikilla muilla tuotemerkeillä teksti on painettu suoraan purkkiin, mutta Garnier misellivesi kokemuksia tosiaan tuohon etikettiin, joka lähtee tosi helposti ja nätisti irti. Kas kun eivät rajanneet asiakkaikseen pelkästään puutarhureita tai leipureita. Tuote hoitaa hommansa ihan ok, muttei mitenkään erityisen tehokkaasti, eikä se oikein millään tavalla erotu joukosta tai yllätä positiivisesti. Se sopii rasvoittuvimmasta akneihosta aina herkimmällekin ihotyypille, eikä se vahingoita ihoa suojaavaa hydrolipidikalvoa. Tuotteessa ei Object Linking and Embedding siis periaatteessa mitään vikaa, mutta jättitestissä se ei yllätä tai erotu joukosta.

garnier misellivesi kokemuksia

43 kommenttia

Mitä vähemmän kemikaaleja sitä parempi iho. Yksinkertaistettuna klustereiden sisälle piiloutuneet, rasvaa ja likaa rakastavat, hydrofobiset osaset irrottavat lian ja pitävät sen tallessa pallon sisällä. Itse puhdistus on hyvin yksinkertainen ja hellävarainen prosessi: vanulappu kostutetaan misellivedellä ja pyyhitään kasvoja sillä hellästi, kunnes meikki on kokonaan lähtenyt. Lupaus: Puhdistaa lian ja poistaa meikin hellävaroin kasvoilta. Varmasti yhden vanulapun riittävyyteen vaikuttaa myös se, miten vahva meikki kasvoilla on.

kinderkraft joy blue

Keskustelu – Mitä kasvovettä/misellivettä te herkkäihoiset käytätte? | Aihe vapaa | Vauva

Jemina L. Pitääpä tosiaan käyttää lapun garnier misellivesi kokemuksia puolet. Testin tyylikkäin pullo. Myös Pulpe de vien öljyinen misellivesi oli tosi hyvä. Kumpikin jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi eikä kirvele silmiä. Oon huomannut, että mitä enemmän ihon antaa olla rauhassa ilman mitään kosmetiikkaa, sen paremmin se voi.

Misellivesi marketista: Garnier vs L’Oréal Paris – Mustaa Kajalia

Enemmän kyse on kuitenkin siitä, että mikä kenenkin iholle sopii — joillekin ne on ne kalliimmat putelit, kun taas jotkut on löytänyt parhaimmat jalosteet ihan markettien hyllyiltä Moi! Oon kuullut monilta, että toi kyseinen misellivesi on ollut tosi tykätty. Vaihdoin vain sisällön tyhjään pumppupulloon, näin sitä on helpompi annostella vanulappuun. Lupaus: Seitsemän yrtin yhdistelmän puhdistusvesi. Ja puhdasta tuli! Alatunniste Ota yhteyttä Evästekäytännöt Evästeasetukset Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen Käyttöehdot Mediatiedot Rekisteriseloste Tietosuoja. Oma vinkkini on siis se, että oikein kokeilet ja haastat miselliveden puhdistustehoa.