Garmin Livescope Tarjous

Anturiteline lisättävä itse ostoskoriin ja tilattava samalla tilauksella. Merikortit ja garmin livescope tarjous. Tallenna Peruuta. Mihin laitteeseen Garmin. Skannaava Panoptix LiveScope -luotainjärjestelmä sisältää kompaktin luotainten GLS 10 Black Box -laitteen, LVSkaikuanturin ja yksinkertaisen plug-and-play-tyyppisen Garmin Marine Network -liitännän, jonka ansiosta se on helppo asentaa ja integroida saumattomasti yhteensopivaan Garmin-karttaplotteriin.

Garmin LVS32TH Panoptix Livescope -järjestelmä läpivientikiinnityksellä

Kuusamon Uistin. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Every Pike Counts. Kieli: Suomi Suomi English. Happy Angler. Garmin Garmin on yksi maailman johtavimmista edistyksellisten ja huipputeknisten mittauslaitteiden valmistajista.

garmin livescope tarjous

Toimituskulut ja -tavat

Selaa osastoja. Siirrä toivelistalle. Asiakaspalvelumme auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Kaikuluotaimet ja karttaplotterit. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Ota yhteyttä asiakaspalvelu happyangler. Yhdistämällä sen esimerkiksi Garmin Echomap Plus tai Ultra -sarjan laitteisiin saat yksityiskohtaista kuvaa veden alta.

ipad lightning kabel

Garmin Panoptix LiveScope LVS12 Transducer anturi | verkkokauppa

Tilaat nyt uutiskirjeemme. Kaikuanturin tilan voi muuttaa helposti kalastustekniikan mukaan. Anturi sisältää kaksi toimintoa, joten saat samasta anturista kuvan sekä eteenpäin että suoraan alas. Se ylettyy pitkälle, garmin livescope tarjous 60 metriin asti! Näytön koko 10″ 12″ 4″ 6″ 7″ 9″. Sinulla on nyt ilmainen toimitus noutopisteeseen!

Garmin Panoptix Livescope System – – Kalastusväline Rialinna

Kaikuanturin mukana toimitetaan perämoottori- ja peräpeilikiinnitys. Minn Kota. Toivelista luotu. Skannaava Panoptix LiveScope -luotainjärjestelmä sisältää kompaktin luotainten GLS 10 Black Box -laitteen, LVSkaikuanturin ja yksinkertaisen plug-and-play-tyyppisen Garmin Marine Network -liitännän, jonka ansiosta se on helppo asentaa ja integroida saumattomasti yhteensopivaan Garmin-karttaplotteriin. Loppukäyttäjä voi ostaa kampanjakoodin arvoa kalliimman tuotteen, mutta joutuu itse maksamaan erotuksen.