Gardena Sileno 1600 Akku

Se on paras robottileikkuri isolle pihalle, jonka nurmikon pinta-ala on enintään m2. Gardena sileno 1600 akku siis tunnistaa ruohon pituudesta onko tarvetta leikkaamiselle — vai ei. Voit yhdistää järjestelmään milloin tahansa myös puutarhan kastelua ja paljon muuta. Onko käyttöohjekirja kadonnut? Rajakaapeli määrittää leikkuualueen joustavasti mutta luotettavasti – ja takaa, että robottileikkuri leikkaa vain halutulla alueella.

Robottiruohonleikkuri GARDENA smart SILENO+ 1600

Nurmikonhoito on nyt helpompaa kuin koskaan! Koettu äänitaso. Simolanmutka 5 Lahti Leikkurin mukana toimitetaan reititin – smart Gateway. Vaihda aluetta. Patentoitu hakukaapeli ohjaa robottileikkurin syrjäisille alueille ja tehokkainta reittiä takaisin latausasemaan, myös kapeiden alueiden läpi.

gardena sileno 1600 akku

Tuotetiedot

Käyttöopas OM. Tammiston kauppatie 19 Vanda Se selviää ongelmitta myös kapeista käytävistä ja ahtaista alueista. Valitse tavaratalo Jatka ostoksia. Palmrothintie 4 Tampere Leikkuri hoitaa leikkaamisen tarkasti ja turvallisesti herkkien törmäyssensorien ja leikattavan alueen määrittävän rajakaapelin ansiosta.

find x3 pro photographer edition

Gardena robottiruohonleikkuri alehintaan netistä |

Voit pitää huolta puutarhastasi missä ikinä oletkaan. Kaupan päälle 30 päivän täydellinen tyytyväisyystakuu! Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Simolanmutka 5 Lahti Leikkurin mukana toimitetaan reititin – smart Gateway. Maahan helposti kiinnitettävä rajakaapeli määrittelee leikattavan nurmialueen tarkasti, ja patentoitu hakukaapeli ohjaa robottileikkurin pihan etäällä sijaitseville alueille ja tehokkainta reittiä takaisin latausasemaan.

Akku Gardena Sileno | Clas Ohlson

Kätevät asennusvideot näyttävät, miten helppoa robottiruohonleikkurin käyttöönotto on. Huomaamattomaan paikkaan sisälle sijoitettava reititin hyödyntää kodin internetyhteyttä. Ma – Pe – La 9. Täältä voit saada tarvitsemasi tiedot. Tarvitsetko lisätietoa tuotteesta?