Gardena Letkukela 20m

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia. Lisää ostoskoriin. Ergonominen kahva tekee kuljettamisesta helppoa. Takuu 5 vuotta. Kysy tuotteesta.

Letkukela Gardena Rollup M 20 m maapiikki turkoosi

Your session is about to timeout due to inactivity. Letkuvaunusarja on varustettu kätevällä letkunohjaimella. Laadukkaasta valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi, olipa kyseessä gardena letkukela 20m, letkuvaunu, pieneen tilaan menevä kannettava letkukela tai jokin muu. Ulkoaltaat ja paljut. Ne mahdollistavat puutarhaletkun nopean sekä helpon käytön ja pitävät kätesi puhtaina. Lapiot, kuokat ja talikot.

gardena letkukela 20m

Jäikö vielä kysyttävää?

Kirjoita arvostelu. Huomioithan, että myymälän hinta saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta. Hose Trolley Kätevä letkunohjain ohjaa letkun takaisin kelan sisään tasaisesti ilman, että puutarhaletku jumittuu tai menee solmuun. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Tarjouskirje Yritysasiakaskirje. Tilaa saatavuusilmoitus.

iphone pro max 13 512

Letkukela GARDENA RollUp M 20m maapiikki valkoinen – Viherkauppa

Korkeaa laatua ilman huoltotarvetta Laatu, kestävyys ja valmistusosaaminen ovat letkunsäilytysjärjestelmien perusta ja vähentävät huollon tarvetta. Verkkokaupan maksutavat:. Näitä ostetaan nyt:. Ominaisuudet Tyyppi Letkukela seinään. Automaattinen ja hallittu sisäänkelaus.

Gardena Rollup m20m maapiikki letkukela | verkkokauppa

Kysymyksiä ja vastauksia. Pikku apuri. Letkuvaunujen ammattilaismalli. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Piha ja puutarha. Oma tili Kirjaudu sisään. Landen Oy-elektroninen kauppa pidättää oikeuden olla julkaisematta arvostelua.