Game Pass Windows 8

Kun olet käyttänyt Xbox Game Pass -osiovoit selata koko luettelo Microsoftin saataville napsauttamalla Näytä kaikki. Huomaa, että käyttämällä tätä tilaa käytät paljon tiedot en matkapuhelinverkkoon joten varmista, että sinulla on oikea yhteys palvelun käyttämiseen. Lisätietoja toistuvan laskutuksen lopettamisesta on Microsoft-tuessa. Nämä koodit muunnetaan automaattisesti Xbox Game Pass Ultimateksi seuraavan muuntotaulukon perusteella. File Size:.

NFL Game Pass -sovellus nyt Windows Phone Storessa

Kuinka tehdä GIF. Missä voin pelata PC Game Pass -kirjaston pelejä? Nauti ainutlaatuisista jäsentarjouksista ja alennuksista. Ja koska uusia pelejä lisätään jatkuvasti, löydät aina uutta pelattavaa. Tekemällä tilauksen valtuutat Microsoftille suoritettavat toistuvat maksut määrätyin väliajoin, kunnes tilaus peruutetaan.

game pass windows 8

Uusimmat viestit

Game Passin saatavuusilmoitus: Pelattavat pelit, niiden lukumäärä, ominaisuudet ja saatavuus vaihtelevat ajan mukaan alueittain ja alustoittain. Löydä seuraava suosikkipelisi. Windows-tietokoneen Xbox-sovellus opastaa sinua asennuksessa. Toistuvan laskutuksen ominaisuus on otettu käyttöön oletusarvoisesti, mikä tarkoittaa sitä, että maksat uudesta tilausjaksosta automaattisesti, kun nykyinen jaksosi päättyy. Nauti ainutlaatuisista jäsentarjouksista ja alennuksista.

lg tv 40 smart

Korjaa Halo Infinite Error Code 0x tai 0x Windows PC:ssä – Windows

Muistatko, kun kutsuimme palvelua Netflix of Gamesiksi? Tämän oppaan lopussa saat riittävästi tietoa Microsoftin Xbox Game Passin toiminnasta ja tiedät varmasti, mitä se takaa sinulle ja minkä tilauksen kannattaa tilata. Jos haluat tukea johonkin kysymykseen tai ongelmaan, liity joukkoomme Faceboo -yhteisö k o ota meihin yhteyttä Instagramissa. Miten pääsen alkuun? Lisätietoja toistuvan laskutuksen lopettamisesta on Microsoft-tuessa.

Download Windows -päivitys (KB) from Official Microsoft Download Center

Jotkut kärsivät PC-pelaajat ilmoittivat, että tämä ratkaisu toimi erityisesti virhekoodin suhteen 0x — ja se edellyttää, että sammutat laitteen Käytä kirjautumistietojani laitteeni automaattisen asennuksen viimeistelemiseen päivityksen tai uudelleenkäynnistyksen jälkeen vaihtoehto. Suosittu Viestiä. Jos haluat aloittaa asennuksen heti, valitse Suorita. Alennukset perustuvat Microsoft Storen hintaan. Xbox Game Pass -mobiilisovelluksella voit tilata ilmoitukset uusista peleistä, tutkia pelikirjastoa ja asentaa pelejä Xbox-konsoliin tai tietokoneeseen.