G413 Switch

Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös g413 switch kyseiselle kaupalle. Logitech tunnetaan tekniikan keksimisestä ja optimoinnista, sillä se on valmistanut omat anturit näppäimistökytkimille ja kehittänyt ohjelmistoja tuotteilleen. Logitech G -pelinäppäimistö Logitech G -mekaaninen pelinäppäimistö tarjoaa vertaansa vailla olevia ominaisuuksia ja edistyksellistä tekniikkaa. Sun Mar 27 CET Viikintori 3. Puhelimet Matkapuhelimet Muut puhelimet Matkapuhelintarvikkeet.

G413 TKL SE mekaaninen pelinäppäimistö

Grillaus Grillit Grillausvälineet Sytykkeet. Harrasteet ja vapaa-aika. Logitech G pelinäppäimistö hopea. Ollakseen kärjessä ja voidakseen kehittää uusia laadukkaita tuotteita se on hankkinut yhteistyökumppaneikseen myös joitain luokkansa johtavia valmistajia, kuten Blue G413 switch, Astro Gaming ja Saitek. Logitech Carbon G pelinäppäimistö mekaaninen. Voit milloin tahansa määritellä, mitkä evästeet selaimeesi tallennetaan napsauttamalla kohtaa ”Asetukset”. Turvesuonkatu 2.

g413 switch

Tuotetiedot

Sat Mar 26 CET Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Takuu Takuu 1 vuoden takuu. Logitech tunnetaan tekniikan keksimisestä ja optimoinnista, sillä se on valmistanut omat anturit näppäimistökytkimille ja kehittänyt ohjelmistoja tuotteilleen. Kevytrakenteinen ja näyttävä lentokonetason alumiiniseoksesta valmistettu kotelo lisää jämäkkyyttä ja on erittäin kestävä.

keltainen tee

Logitech G Carbon näppäimistö, hinta 69 €

Löydä edullisimmat hinnat. G413 switch Logitech G G Tarkat näppäinvalot. Haluatko tuotteesi asennettuna? Käytön aloittaminen. Kuulokemikrofoni, joka sopii täydellisesti kaikkiin elämäsi tarpeisiin — pelaat sitten pelejä tai kuuntelet musiikkia, yksin tai ystävien kanssa.

Mekaaninen, taustavalaistu Logitech G -pelinäppäimistö

Taustavalaistu Tarkkuusvalaistus. Lasten alusvaatteet Alushousut Pitkät alushousut ja kerrastot Sukat Sukkahousut Aluspaidat ja muut alusasut. Pelinäppäimistö pelinäppäinhatut Näppäinhattujen irrotustyökalu Käyttäjän dokumentaatio. Ohjelmoitavat makrot. Korkeus cm.