G402 Hyperion Fury Fps

Kun DPI-arvon voi vaihtaa lennossa, voit reagoida tarkasti ja joustavasti taistelun tuoksinassa. Neljän DPI-asetuksen välillä voi vaihdella hetkessä. Paranna toimivuutta ja mukavuutta ja päivitä klassiseen muotoiluun, joka sisältää kevyet materiaalit ja kumiset tarttumapinnat, optisen tunnistimen Logitech Delta Zero -teknologialla ja Fusion G402 hyperion fury fps, joka mahdollistaa yli IPS:n seurantanopeudet, 8 ohjelmoitavaa painiketta, neljä DPI-asetusta DPI-tason vaihtopainikkeella ja 1 millisekunnin päivitysnopeuden. Customizable movement resolution Y. Halvin hinta ilman toimituskuluja.

LOGITECH G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse – Universal Serial Bus – EWR2

Telia Finland. Braun Oral-B iO Series 6, sähköhammasharja. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Toimitusaika 5 päivää. Hintakehitys Korkein hinta. Viihde ja elektroniikka.

g402 hyperion fury fps

Halvin hinta:

Valitettavasti Hintaseuranta. Logistics data Master outer case gross weight 1, kg. Kun DPI-arvon voi vaihtaa lennossa, voit reagoida tarkasti ja joustavasti taistelun tuoksinassa. Paranna toimivuutta ja mukavuutta ja päivitä klassiseen muotoiluun, joka sisältää kevyet materiaalit ja kumiset tarttumapinnat, optisen tunnistimen Logitech Delta Zero -teknologialla ja Fusion Enginellä, joka mahdollistaa yli IPS:n seurantanopeudet, 8 ohjelmoitavaa painiketta, neljä DPI-asetusta DPI-tason vaihtopainikkeella ja 1 millisekunnin päivitysnopeuden. System requirements Windows operating systems supported Y.

avene aurinkovoide kasvoille

Logitech G Hyperion Fury FPS Gaming Mouse, – EET

Tyyli ja hyvinvointi. Windows® 10 tai uudempi. Katso kaikki kaupat ja hinnat. Kun DPI-arvon voi vaihtaa lennossa, voit reagoida tarkasti ja joustavasti taistelun tuoksinassa. On-the-fly DPI shifting. Tuotteet Pelihiiret G Microsoft Windows 10 Home, suomenkielinen.

LOGITECH G Hyperion Fury FPS Gaming Mouse – USB – EWR2 | TELIA INMICS-NEBULA OY

Hyperion Fury offers a new level of speed and precision. Toimitusaika varastossa yli 30 kpl. Jatkuva yhteydenpito. Movement detection technology Optical. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta.